Περιοδικό – Συνδρομές

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μετά από πολύχρονη ενασχόληση με το χώρο της Δικαιοσύνης, τους λειτουργούς και συλλειτουργούς της, μια έμπειρη συντακτική ομάδα δημοσιογράφων και δικηγόρων, αποφάσισε την έκδοση ενός περιοδικού ποικίλης ύλης, αποκλειστικά, προερχόμενης από το χώρο της τρίτης εξουσίας.

Το περιοδικό, με τίτλο «ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ», έρχεται να καλύψει ένα πραγματικό κενό στην έντυπη και εξειδικευμένη ενημέρωση για τον χώρο της Δικαιοσύνης, καθώς περιλαμβάνει πλούσια αρθρογραφία, ιδιαίτερες έρευνες από την εγχώρια και διεθνή νομική πραγματικότητα, καταγραφή και ανάλυση σημαντικών αποφάσεων, προβολή προσώπων, που υπηρετούν και επηρεάζουν την απονομή του δικαίου, προβλήματα και χρηστικές πληροφορίες για το νομικό και όχι μόνο κόσμο της χώρας. Ένα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης, 72 σελίδων, για κάθε δικαστικό και εισαγγελικό λειτουργό, δικηγόρο, δικαστικούς υπαλλήλους, αλλά και νομικά τμήματα επιχειρήσεων και Ομίλων το οποίο θα φτάνει στα χέρια των συνδρομητών κάθε μήνα με πλούσια, πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα ύλη.

Οι συνδρομητές του περιοδικού αποκτούν, αυτομάτως, πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.dikastikoreportaz.gr.

Για τη Συντακτική Ομάδα

Tζώρτζια Κοντράρου, Πέτρος Κουσουλός

Γίνε ΚΑΙ ΕΣΥ συνδρομητής στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ» για τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Τι κερδίζεις:

· Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αποστολή κάθε μήνα του περιοδικού «Δικαστικό Ρεπορτάζ» στο γραφείο ή το σπίτι σου

· Πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα www.dikastikoreportaz.gr, την ύλη και το αρχείο μας · Δυνατότητα διάδρασης και επικοινωνίας με τους συντάκτες μας

· Προσκλήσεις σε ημερίδες, συνέδρια και events που διοργανώνουμε

· Συμμετοχή σε webinar και σεμινάρια

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (εγγραφη):

Μηνιαία: 9 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)

Ετήσια (11 τεύχη): 90 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.dikastikoreportaz.gr και πάτησε στην επιλογή «συνδρομές», τηλεφώνησε στο 2103007646 και συνδέσου με το εμπορικό τμήμα ή στείλε email στο [email protected]

Για επικοινωνία με το dikastikoreportaz.gr στείλτε email sto [email protected]