Νέα διακοπή, για τις 14/1, στη δίκη Ζαφειρόπουλου

Ζαφειρόπουλου

Νέα διακοπή, εξαιτίας του κορωνοϊού, στην πολύκροτη δίκη της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό και η συνεδρίαση διακόπηκε για τις 14 Ιανουαρίου 2021 εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊου. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που το lock down επεκταθεί πέρα της 7ης Ιανουαρίου αλλά και της 14ης Ιανουαρίου έχουν ήδη αναζητηθεί ημερομηνίες, μέσα στον Ιανουάριο αλλά και τον Φεβρουάριο, προκειμένου να πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις.

Η υπόθεση Ζαφειρόπουλου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς από την ακροαματική διαδικασία έχουν ανακύψει συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του ποινικολόγου ο οποίος φέρεται να εκβιαζόταν προκειμένου ο εντολέας του Αριστείδης Φλώρος να δώσει χρήματα τα οποία του ζητούνταν για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του πρώην νομικού συμβούλου του ΛΑΓΗΕ, Γιώργου Αντωνόπουλου.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις