Ο.Σ.Υ.Ε.: Καταδικάζει ανεπιφύλακτα την επίθεση εναντίον της οικίας της Σ. Νικολάου

κορωνο-πάρτι

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Ε.) με την οποία καταδικάζει την επίθεση έξω από την οικία της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα τη σημερινή επίθεση έξω από την οικία της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, καθώς και οποιαδήποτε μορφή βίας.

Το δίκαιο ως επιχείρημα έχει αξία μόνο αν συνοδεύεται από τη δύναμη που μπορεί να το επιβάλλει. Για τα σοβαρά και συσσωρευμένα προβλήματα των Ελληνικών Φυλακών, αυτή η δύναμη δεν μπορεί να είναι άλλη παρά αυτή της λογικής, της κατανόησης και του διαλόγου. Οτιδήποτε άλλο λειτουργεί αποπροσανατολιστικά.

Ο νεολογισμός περί κατοχής της απόλυτης και της αποκλειστικής γνώμης από οποιονδήποτε και οι ακτιβιστικές ενέργειες για την προβολή του δικού μας «σωστού» οδηγούν σε περιχαρακώσεις και τελικά στην κατάργηση του μόνου τρόπου επίλυσης των προβλημάτων που είναι ο διάλογος.

Σωφρονιστικών υπαλλήλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταδρομική επίθεση με τρικάκια στο γραφείο της Σοφίας Νικολάου. Ο γιος του Νίκου Βούτση ανάμεσα…

Οι εισαγγελείς ζητούν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό με προτεραιότητα

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις