Για τις 17 Μαΐου διεκόπη η δίκη του ντράμερ Γιώργου Γιαννόπουλου των Πυξ Λαξ

Πυξ Λαξ
Πυξ Λαξ

Για τις 17 Μαΐου 2022 διεκόπη η δίκη σε δεύτερο βαθμό του ντράμερ Γιώργου Γιαννόπουλου, πρώην συνεργάτη του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 6 ετών.

Η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου του 69χρονου κατηγορουμένου, ο οποίος παραβρέθηκε τη Δευτέρα στην αίθουσα του δικαστηρίου, διεκόπη λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Ωστόσο, το δικαστήριο του είχε χορηγήσει αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Μάλιστα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρουσία του στη δευτεροβάθμια δίκη, ο κατηγορούμενος με την πρωτόδικη απόφαση υποχρεώθηκε να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Η κατηγορία της «αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη» για την οποία θα λογοδοτήσει ο μουσικός, αφορά την αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού στο σπίτι του στον Ωρωπό, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις