Δίκη Κλοντιάνας Τσέλο: Επεισοδιακή συνεδρίαση – Κατηγόρησε δικαστές για «ρατσισμό»

Μια ακόμη επεισοδιακή συνεδρίαση εξελίχθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στη δίκη της Κλοντιάνα Τσέλο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 70χρονος γιατρού και πατέρα του παιδιού της το Νοέμβριο του 2021 έξω από το σπίτι του.

«Η κατηγορούμενη είμαι ένα άτομο εριστικό, βίαιο. Έχει επιτεθεί στη σύζυγο μου. Έκανε φθορές στο αυτοκίνητο μου στην πυλωτη και όταν πήγε η σύζυγός μου να δει τη ζημιά, την περίμενε κρυμμένη και της επιτέθηκε και πήγαμε στο νοσοκομείο» είπε στο δικαστήριο ο 70χρονος γιατρός προκαλώντας την έκρηξη της 50χρονης κατηγορουμένης.

Τσέλο: Επικαλείστε επι σειρά ετών ότι σας αποσπούσα χρήματα…
Προεδρος: Δεν έχει επιρροή στη δίκη! Μην απαντάτε! Θα σας αφαιρεθεί ο λόγος!
Τσέλο: Δεν είναι δίκαιη διαδικασία Μικτού Ορκωτού! Είστε μεροληπτικοί εώς ρατσιστές μαζί μου!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΤΡΑ: Πλήρης Δικαίωση για Κουσουλό και «ΜΠΑΜ» – Τεράστια νίκη για την Ελευθερία του Τύπου και τους Δημοσιογράφους

Η Τράπεζα της Ελλάδος προεξοφλεί απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών


Ο πρόεδρος ζήτησε από τον μάρτυρα να αποχωρήσει από την αίθουσα και ακολούθησε η κατάθεση της συζύγου του. «Το παιδί μένει μαζί μας από το 2015. Το έχω σαν παιδί μου, είναι παιδί του συζύγου μου. Μεγαλώνει με αγάπη μαζί μας. Εκείνη την ημέρα το παιδί χτύπησε το κουδούνι και φώναζε. Εγώ κατέβηκα κάτω και είδα την κατηγορούμενη που χτυπούσε τον σύζυγο μου. Ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο. Είχε αίματα, ήταν χάλια. Το παιδί ήταν μπροστά. Η κατηγορούμενη της έλεγε να πάει μαζί της και το παιδί απαντούσε «εσυ προσπαθείς να σκοτώσεις τον πατέρα μου». Το παιδί δεν πήγε κοντά της» ανέφερε.

Τσέλο: Γιατί κρατάτε την κόρη μου; Γιατί μου πήραν τη μέριμνα;
Μάρτυρας: Δεν μίλαγες με αγάπη, ήσουν βίαιη! Είχα ακούσει πολλές φορές η ίδια, επίσης το παιδί δεν ήθελε να σου μιλήσει.

Όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα περιέγραψε στο δικαστήριο κι ένας γιατρός και ένοικος της πολυκατοικίας. «Ακούστηκαν έντονοι πυροβολισμοί. Μόλις σταμάτησαν οι πυροβολισμοί και οι φωνές, άκουσα τη φωνή του παιδιου να φωνάζει «τι κανείς, σκοτώνεις το μπαμπά μου». Άκουσα και το θύμα να φωνάζει «τι κανείς τώρα!». Το θύμα ήταν αιμόφυρτο. Είχε αισθήσεις. Βγήκα έξω να δω που ήταν η κατηγορούμενη. Ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Επέστρεψα να δώσω τις πρώτες βοήθειες»είπε ο μάρτυρας.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις