Αποκάλυψη: Πειθαρχικό για το κορωνοπάρτι Βερβεσού-Ποια ΜΜΕ καλούνται

πρόεδρος

Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών τμημάτων, παρήγγειλε αυτεπαγγέλτως την διενέργεια προκαταρκτικής πειθαρχικής εξέτασης στον δικηγόρο Αθανάσιο Χ. Βαρλάμη, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγο ως πειθαρχικό Σύμβουλο. Αντικείμενο της πειθαρχικής εξέτασης είναι το κορωνο-πάρτι γενεθλίων που Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσού και το οποίο ΠΡΩΤΟΙ αποκάλυψαν οι ιστότοποι dikastikoreportaz.gr και eREPORTAZ.gr

Στην προκαταρκτική πειθαρχική εξέταση καλούνται όλα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους είτε οι ιστότοποι είτε τα τηλεοπτικά δίκτυα που κάλυψαν το γεγονός.

Διαβάστε εδώ όλο το αίτημα του Πειθαρχικού Συμβούλου κ. Βαρλάμη

πρόεδρος

πρόεδρος

Η αποκάλυψη του dikastikoreportaz.gr & του eREPORTAZ.gr

Κορωνοπάρτι, εν μέσω καραντίνας και απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας, αποφάσισε να κάνει ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων κ. Δημήτριος Βερβεσός.

Την μέρα που η χώρα θρηνεί 72 ανθρώπινες ψυχές (αρνητικός αριθμός ρεκόρ), ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θεώρησε πρέπον να προσκαλέσει φίλους και συνεργάτες του και να γιορτάσουν τα γενέθλιά του!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το πάρτι φέρεται να έγινε εντός του χώρου των γραφείων του ΔΣΑ, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας και με αναμμένα τσιγάρα λες και ο χώρος αποτελεί τσιφλίκι του εκάστοτε προέδρου…

Πράγματι, ήταν όλοι εκεί…

Μεταξύ μάλιστα των παρευρισκόμενων φέρονται να ήταν ο Πρόεδρος και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΑΝΔΑ (Ένωση Νέων Δικηγόρων), Μαρίνος Μαρίνης και Γιάννης Αβαρκιώτης αντίστοιχα.

πρόεδρος
Ο εορτάζων…

Συμπερασματικά, είτε ο κύριος πρόεδρος θεωρεί ότι είναι υπεράνω του νόμου, είτε δεν καταλαβαίνει ότι εκπροσωπεί την παλαιότερη και πολυπληθέστερη επαγγελματική ένωση.
Ακόμα χειρότερα δεν αντιλαμβάνεται ότι ως συλλειτουργός της δικαιοσύνης – και πρόεδρος των δικηγόρων – θα έπρεπε πρώτος να δίνει το παράδειγμα σε αυτή τη τόσο δύσκολη υγειονομική συγκυρία για τη χώρα;

Σε κάθε περίπτωση, το θράσος του δεν έχει όρια. Την ώρα που ο κ. Βερβεσός δείχνει ότι κόπτεται τόσο πολύ για τα μέτρα προφύλαξης των δικηγόρων στα κατά τόπους δικαστήρια της χώρας, ο ίδιος αδιαφορεί παραδειγματικά…
πρόεδρος

 Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα προέρχονται από την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δάσκαλε που δίδασκες

Στις 8 Νοέμβριου ο Προέδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών προέτρεπε τους συναδέλφους του, ορθά, να τηρούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις 20 Νοεμβρίου μετατράπηκε σε πρωταγωνιστή πάρτι το οποίο στήθηκε μέσα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για τον εορτασμό των γενεθλίων του! Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων το Νόμο που υπηρετεί ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης, ο κ. Βερβεσός προσπάθησε να δικαιολογηθεί (μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσαν προσκεκλημένοι στα social media) χρησιμοποιώντας δικαιολογίες που δεν ταιριάζουν ούτε στην επιστημονική του ιδιότητα ούτε στο θεσμό τον οποίο υπηρετεί.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ισχυρίσθηκε ότι στενοί του συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του τον επισκέφθηκαν, ξαφνικά, και του έκαναν πάρτι έκπληξη, καθώς και ότι ο χώρος είναι COVID free εξαιτίας ειδικών συστημάτων που χρησιμοποιεί για τον αέρα. Δυστυχώς για τον κ. Βερβεσό τα νέα ντοκουμέντα που δημοσιεύθηκαν με τις σαμπάνιες, τα συνθήματα και τα ζεϊμπέκικα αποδεικνύουν ότι οι αίθουσες του ΔΣΑ μετατράπηκαν εν μέσω πανδημίας σε ιδιωτικό club. Καλεσμένοι και καλεσμένες χωρίς να φορούν μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλον, με τσιγάρα στα χέρια, απαθανατίστηκαν και υπερηφανεύτηκαν (με φωτογραφίες που ανέβασαν και κατέβασαν) για το κατόρθωμα τους.

Την στιγμή που η πλειοψηφία των συναδέλφων τους, όπως και όλοι οι υπόλοιπο Έλληνες δίνουν μάχη επιβίωσης, τη στιγμή που συνάνθρωποι μας έφευγαν από τη ζωή και άλλοι πάλευαν στις ΜΕΘ, την στιγμή που το σύστημα υγείας λυγίζει υπό το βάρος της διασποράς του ιού, ο κ. Προέδρος φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του Παύλου Πολάκη. Απέδειξε ότι στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας υπάρχουν πολίτες δυο ταχυτήτων. Εκείνοι που γράφουν το νόμο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους εκτιμώντας ότι απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία και όλοι οι υπόλοιποι.

Αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Βερβεσός είναι ένας ικανός δικηγόρος και εξαιρετικός επιστήμονας. Τυγχάνει να είναι όμως και επικεφαλής του αρχαιότερου συλλόγου της χώρας, συλλειτουργός της Δικαιοσύνης, και πρόσωπο που θα έπρεπε πρώτος να τηρεί τους Νόμους.

Αναμφισβήτητα σε οποιαδήποτε άλλη χώρα παρόμοια ντοκουμέντα θα είχαν κινήσει διαδικασίες, ποινικές και διοικητικές. Άλλωστε όπως γνωρίζει καλύτερα ο κ. Βερβεσός τα ντοκουμέντα αποκαλύπτουν ότι παραβιάστηκαν τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών.

Αλήθεια οι εισαγγελικές Αρχές της χώρας θα μείνουν αδιάφορες μπροστά σε αυτό το θέαμα;

eREPORTAZ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κορωνοπάρτι – πρόκληση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Δ. Βερβεσός: Δεν έγινε κανένα πάρτι, είχα μηχανήματα αποστείρωσης αέρα

Επικοινωνία Τσιάρα-Βερβεσού μετά το προκλητικό πάρτι στον ΔΣΑ

«Σεισμός, σεισμός και συνωστισμός». Νέο βίντεο από το πάρτι του Δημήτρη…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις