Το κορωνοπάρτι – πρόκληση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

κορωνοπάρτι

Κορωνοπάρτι, εν μέσω καραντίνας και απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας, αποφάσισε να κάνει ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων κ. Δημήτριος Βερβεσός.

Την μέρα που η χώρα θρηνεί 72 ανθρώπινες ψυχές (αρνητικός αριθμός ρεκόρ), ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θεώρησε πρέπον να προσκαλέσει φίλους και συνεργάτες του και να γιορτάσουν τα γενέθλιά του!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το πάρτι φέρεται να έγινε εντός του χώρου των γραφείων του ΔΣΑ, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας και με αναμμένα τσιγάρα λες και ο χώρος αποτελεί τσιφλίκι του εκάστοτε προέδρου…

Πράγματι, ήταν όλοι εκεί…

Μεταξύ μάλιστα των παρευρισκόμενων φέρονται να ήταν ο Πρόεδρος και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΑΝΔΑ (Ένωση Νέων Δικηγόρων), Μαρίνος Μαρίνης και Γιάννης Αβαρκιώτης αντίστοιχα.

Ο εορτάζων…

Συμπερασματικά, είτε ο κύριος πρόεδρος θεωρεί ότι είναι υπεράνω του νόμου, είτε δεν καταλαβαίνει ότι εκπροσωπεί την παλαιότερη και πολυπληθέστερη επαγγελματική ένωση.
Ακόμα χειρότερα δεν αντιλαμβάνεται ότι ως συλλειτουργός της δικαιοσύνης – και πρόεδρος των δικηγόρων – θα έπρεπε πρώτος να δίνει το παράδειγμα σε αυτή τη τόσο δύσκολη υγειονομική συγκυρία για τη χώρα;

Σε κάθε περίπτωση, το θράσος του δεν έχει όρια. Την ώρα που ο κ. Βερβεσός δείχνει ότι κόπτεται τόσο πολύ για τα μέτρα προφύλαξης των δικηγόρων στα κατά τόπους δικαστήρια της χώρας, ο ίδιος αδιαφορεί παραδειγματικά…

 Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα προέρχονται από την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις