Μήνυση από τη δικηγόρο Γιάννα Κούρτοβικ στον κάτοχο του λογαριασμού «Georgy Zhukov» στο Twitter

Κούρτοβικ
Η επίμαχη ανάρτηση στο Twitter, η οποία έχει διαγραφεί

Η δικηγόρος, Γιάννα Κούρτοβικ, υπέβαλε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον του προσώπου που κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό του Twitter με ψευδώνυμο «Goergy Zhukov».

Η μήνυση αφορά ανάρτηση του λογαριασμού, μέσα από την οποία ο ανώνυμος χρήστης της την κατηγορούσε ότι συντόνισε “τα επεισόδια” της 17ης Νοέμβρη. Η επίμαχη ανάρτηση έχει διαγραφεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πρακτικός οδηγός για νέους δικηγόρους [PDF]Μετά από ανάρτηση του λογαριασμού με ψευδώνυμο «Goergy Zhukov» στο twitter στην οποία απεικονίζεται η Γιάννα Κούρτοβικ να μιλά στο κινητό της και o άγνωστος χρήστης έγραφε ότι η δικηγόρος «συντονίζει – κατευθύνει τα επεισόδια δίνοντας σε real time τη θέση των ΜΑΤ στους μπαχαλάκηδες» η δικηγόρος κατέθεσε μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε πέντε άτοκες δόσεις οι εισφορές των δικηγόρων για το 2019


Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της εξύβρισης και της αποτύπωσης μη δημόσιας πράξης τρίτου προσώπου.

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις