Πέτρος Κουσουλός: “Να παρέμβει ο ΔΣΑ για τις ψευδείς δηλώσεις του συνηγόρου της Πισπιρίγκου”

Την άμεση παρέμβαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για τις ψευδείς δηλώσεις του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. Ο εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” σε  ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: “Με αφορμή την πρόσφατη αναληθή δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της κας. Πισπιρίγκου, κ. Κούγια ότι δήθεν καλούσα όλο το βράδυ και τρομοκρατούσα μάρτυρες ειδικών γνώσεων για να μην καταθέσουν στην υποθεση της εντολέως του, πέραν του ότι θα ασκηθούν άπαντα τα δικαιώματα μου εκ των άνω ψευδών δηλώσεων ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων, θεσμικά, καλείται και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών να παρέμβει και να ερευνήσει την απάδουσα στην δικηγορική ιδιότητα άνω συμπεριφορά του μέλους του, η οποία και πρόδηλα κατατείνει στην προσωπική στοχοποίηση μου και στην αθέμιτη προσβολή της προσωπικότητας μου, ιδία δε της επαγγελματικής φήμης και τιμής μου.
Κατανοώ την απέλπιδα προσπάθεια του άνω δικηγόρου να υπερασπιστεί την εντολέα του, δεν κατανοώ όμως και σίγουρα δεν συγχωρώ τα ασύστολα ψεύδη του σε βάρος του προσώπου μου, τα οποία θεμελιώνουν προκλητική παραποίηση της αλήθειας και οδηγούν σε σκανδαλώδη υπέρβαση των ορίων που τάσσουν το ήθος και η δεοντολογία που προσιδιάζουν στο δικηγορικό λειτούργημα.
Είναι λοιπόν επιβεβλημένο η άνευ φραγμών συμπεριφορά του επιτέλους να αντιμετωπιστεί θεσμικά, ώστε να υπάρχει απτή απόδειξη ότι οι θεσμοί πράγματι τολμούν να λειτουργούν”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Νέα επίθεση Κούγια στον Κουσουλό – Με αγωγή και μήνυση απαντά ο εκδότης της ΜΠΑΜ

 

 

Πάτρα: Ένταση on air ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια – Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις