Πάτρα – Ο. Παπαδόπουλος για Α. Κούγια: “..Θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να καθυβρίζει όλον τον κόσμο” – Θα υποστεί στο έπακρο τις νόμιμες συνέπειες

Παπαδόπουλος

Για τις επιθέσεις του νέου συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, προς το πρόσωπο του απάντησε ο ποινικολόγος Όθων Παπαδόπουλος στο οποίο αναφέρει αφενός ότι ο κ. Κούγιας θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να καθυβρίζει όλο τον κόσμου και εφ’ ετέρου ότι θα υποστεί στο έπακρο της νόμιμες συνέπειες.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του κ. Όθωνα Παπαδόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΘΩΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ 25ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σε σχέση με τους χαρακτηρισμούς που διατύπωσε ο κ. Κούγιας σε σημερινές δηλώσεις του για την «προηγούμενη υπεράσπιση της κ. Πισπιρίγκου», ουσιαστικά φωτογραφίζοντας εμένα, θα ήθελα να καταστήσω γνωστά τα εξής :

Ο κ. Κούγιας αντί να προβάλλει συγκεκριμένους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, όπως οφείλει, συγκεντρώνει τακτικά τις κάμερες τηλεοπτικών σταθμών για την πραγματοποίηση κοινών δηλώσεων, στις οποίες θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να καθυβρίζει όλον τον κόσμο. Θα ήθελα να του διαμηνύσω ότι, στο μέτρο που αναφέρεται σε εμένα, θα υποστεί στο έπακρο τις νόμιμες συνέπειες, με την υποβολή νέας μηνύσεως εναντίον του, αλλά και με την άμεση άσκηση αγωγών για αποζημιώσεις. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η προβολή των υπερασπιστικών ισχυρισμών της κατηγορουμένης έχει δώσει την θέση σε ένα παραλήρημα προσβολών και ύβρεων, πράγμα που αποτελεί προσβολή για τον νομικό μας πολιτισμό.

Με εκτίμηση

ΟΘΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος απαντά στις δηλώσεις του βουλευτή Κ. Τζαβάρα

Πατρα: Νέα επίθεση Κουγια στον Κουσουλό – Με αγωγή και μήνυση απαντά ο εκδότης της ΜΠΑΜ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις