Κιβωτός του Κόσμου: Αφέθηκε ελεύθερη η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα

Καλαμάτας

Ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε η υπεύθυνη της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα, η οποία είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή ως υπεύθυνη της δομής, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Κατά την σημερινή έρευνα των αστυνομικών, στα πλαίσιο της αναζήτησης στοιχείων – εγγράφων για την λειτουργία της δομής εντοπίστηκε όπλο σε ένα κλειδωμένο συρτάρι. Η τωρινή υπάλληλος της δομής υποστήριξε πως δεν είναι δικό της και πως το είχε εκεί ο προηγούμενος εργαζόμενος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την υπάλληλο για παράνομη οπλοκατοχή και την οδήγησαν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Η συγκεκριμένη υπάλληλος μαζί με μία ακόμα συνάδελφό της είχαν προσαχθεί κατά τη σημερινή έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν στοιχεία και κατάσχεσαν οικονομικά βιβλία, τα οποία θα αξιοποιηθούν από τον αρμόδιο εισαγγελέα για τη διερεύνηση της οικονομικής διαχείρισης της «Κιβωτού του Κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Ο. Παπαδόπουλος για Α. Κούγια: “..Θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να καθυβρίζει όλον τον κόσμο” – Θα υποστεί στο έπακρο τις νόμιμες συνέπειες

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος απαντά στις δηλώσεις του βουλευτή Κ. Τζαβάρα

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις