Μαρίνος Σκανδάμης: H κυβέρνηση έχει δώσει «ελευθέρας» στο οργανωμένο έγκλημα

Σκανδάμης

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο Κίνημα Αλλαγής, παρεμβαίνει για τις δολοφονίες του Τάσου Μπερδέση και του νεαρού άνδρα στα Σεπόλια.

«Οι στυγερές δολοφονίες δύο νέων ανθρώπων σε λιγότερο από 24 ώρες έρχονται να προστεθούν σε αυτές που πρόσφατα απασχόλησαν την κοινή γνώμη. Κοινή συνισταμένη τους είναι η ασταμάτητη δράση εγκληματικών οργανώσεων, που οργώνουν το λεκανοπέδιο και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας δολοφονώντας αδιακρίτως. Η κυβέρνηση φέρει τεράστιες ευθύνες. Ενώ αναλώνεται επικοινωνιακά στο να κυνηγά μόνο τις συναθροίσεις και τις πολιτικές διαμαρτυρίες ή να καταθέτει απόρρητους φακέλους στον Άρειο Πάγο, με τις κάμερες ανοικτές και τους φακέλους ανά χείρας, έχει δώσει free pass, δηλαδή “ελευθέρας” στο οργανωμένο έγκλημα. Ας ξυπνήσουν τώρα στην κυβέρνηση και ας παρουσιάσουν μέσα στον Ιούνιο ένα συνεκτικό σχέδιο αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος, λαμβάνοντας υπόψη όσες προτάσεις ανακοινώσαμε ως Κίνημα Αλλαγής πριν λίγες μέρες, για την εμπέδωση της ουσιαστικής προστασίας του πολίτη. Δεν μπορούν πια να παίζουν με την δημόσια ασφάλεια», ανέφερε ο Τομεάρχης Προαστασίας του πολίτη του ΚΙΝ.ΑΛ.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις