Κως: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει 12χρονο αγόρι με τη βοήθεια άλλου παιδιού δελεάζοντας τον

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει στις 22 Μαρτίου ένας Ιρακινός, προσωρινά κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών, για απόπειρα βιασμού ανηλίκου.

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα βιασμού από κοινού, απόπειρας πραγματοποίησης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 14 έτη, από κοινού και για πορνογραφία ανηλίκων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Ο κατηγορούμενος την 1η Οκτωβρίου 2019 στην περιοχή Πυλί, στο ΚΥΤ της Κω, αποπειράθηκε από κοινού με ανήλικο, να εξαναγκάσει σε σεξ με τη χρήση βίας έναν 12χρονο μέσα σε σκηνή.

Του είπε ότι θα του δώσει λεφτά για σοκολάτα

Ο 12χρονος περιέγραψε όσα βίωσε. Όπως είπε έφυγε από το κοντέινερ όπου διαμένει μέσα στο χώρο του ΚΥΤ για να περπατήσει και να πάει να πάρει ένα φίλο του για να πάνε στο σχολείο, όταν πέρασε μπροστά από τη σκηνή που διαμένει ο κατηγορούμενος. Τότε απότομα ο ανήλικος με τον οποίο έμενε ο Ιρακινός τον τράβηξε μέσα στη σκηνή και ο κατηγορούμενος του είπε ότι θα του δώσει λεφτά για να αγοράσει σοκολάτα.

Στη συνέχεια ο ανήλικος του έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξει και ο κατηγορούμενος έβγαλε το παντελόνι του και προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί του.

Το θύμα όμως, κατάφερε να φωνάξει και άμεσα έτρεξε να τον βοηθήσει ένας άνδρας από το Καμερούν ο οποίος αντίκρισε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή, όπου ο κατηγορούμενος ήταν ημίγυμνος πάνω από τον ανήλικο προσπαθώντας να τον βιάσει και άρπαξε τον τελευταίο βγάζοντας τον έξω από τη σκηνή.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την πράξη του, χωρίς ωστόσο να παρέχει κάποια πειστική δικαιολογία για όσα έγιναν.

Αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στο κινητό του

Από την εργαστηριακή εξέταση του κινητού του τηλεφώνου προέκυψε η ύπαρξη αρχείων εικόνας βίντεο με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Εντοπίστηκαν 4 συνομιλίες που έλαβαν χώρα μέσω της εγκατεστημένης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες συμμετείχε και ο κατηγορούμενος και εντοπίστηκε ανταλλαγή αρχείων με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών. Δύο από αυτές τις συνομιλίες φέρουν χαρακτηριστικά τα ονόματα group kids και video imagenes.

Τέλος, ο κατηγορούμενος ήταν συνδεδεμένος στην εφαρμογή whatsup με φωτογραφία προφίλ που δείχνε ένα ανήλικο αγοράκι προφανώς μικρότερο των 12 ετών αναφέρει η dimokratiki.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Λιγνάδης: Επί πέντε ώρες κατέθετε το θύμα του φερόμενου βιασμού το 2010

Ο ΔΣΑ για την επίθεση κατά αστυνομικού χθες στην Ν. Σμύρνη

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις