Λιγνάδης: Επί πέντε ώρες κατέθετε το θύμα του φερόμενου βιασμού το 2010

θύμα
Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, αποχωρεί από τον εισαγγελέα μετά την απολογία του σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του, Αθήνα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Τη στιγμή που ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, κατέθετε αναφορά σε βάρος της ανακρίτριας, Παρασκευής Μπότση, στηριζόμενος σε ένα σενάριο συνομωσιολογίας το οποίο έχει στήσει ο ίδιος στο κεφάλι του και επουδενί συνεισφέρει στην νομική υπεράσπιση του εντολέως του, η ανακριτική διαδικασία συνεχιζόταν κανονικά.

Όπως αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr, σήμερα, Τετάρτη, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού κατέθεσε, επί πέντε ώρες, το φερόμενο ως θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη το οποίο υποστηρίζει ότι βιάστηκε το 2010, μέσα στο σπίτι του ηθοποιού. Πρόκειται για το πρόσωπο που κατά τον συνήγορο του προφυλακισμένου σκηνοθέτη-ηθοποιού αποτελεί ψευδομηνυτή ο οποίος δεν θα παρουσιαζόταν να καταθέσει στην ανακριτική διαδικασία.

Και όμως από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος μηνυτής-μάρτυρας ταξίδευσε μέχρι την Ελλάδα, με δικά του έξοδα, προκειμένου να συνεισφέρει στην ποινική διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Κλεισμένος επι πέντε ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας, Παρασκευής Μπότση, το φερόμενο ως θύμα εξιστόρησε τα πάντα.

Με νάρκωσε και με βίασε 

Το φερόμενο ως θύμα κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας όλα τα θλιβερά γεογονότα, όπως τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο ίδιος που φέρεται να έζησε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη το 2010. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη μήνυσή του και επανέλαβε μέχρι κεραίας ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο ηθοποιός τον παρέσυρε στο σπίτι του και τον κακοποίησε σεξουαλικά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και στη μήνυσή που έχει καταθέσει, ο Λιγνάδης, ενώ ήταν ακόμη ανήλικος, τον “προσηλύτισε”, τον έσυρε μέχρι το σπίτι του, του προσέφερε συγκεκριμένο ποτό και στην συνέχεια ασέλγησε επάνω του. Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του, μια από τις λίγες στιγμές που θυμάται είναι τον ηθοποιό να βρίσκεται επάνω από το κεφάλι του και εκείνος σε κατάσταση παραζάλης να αναγκάζεται, μέσω πίεσης, να ανοίγει το στόμα του και να επιδίδεται σε πεολειχία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις