Τρίτος μηνυτής κατά Λιγνάδη: Δέχθηκα απειλές – Μαραθώνια κατάθεση του β’ μηνυτή για τον βιασμό σε ηλικία 14 ετών

Απειλές να αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε κατά του Δημήτρη Λιγνάδη δέχθηκε ο τρίτος μηνυτής. Αυτό αποκάλυψε στην εκπομπή του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.  Όπως είπε ο εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και διευθυντής των ereportaz.gr / dikastikoreportaz.gr ο νεαρός την επομένη της ημέρας που κατέθεσε τη μήνυση τον κάλεσε άγνωστος και μιλώντας σπαστά Ελληνικά του είπε “Αν δεν αποσύρεις τη μήνυση σου θα σου καταστρέψουμε το μαγαζί και το πρόσωπο”. Όπως είπε εκείνη την ημέρα το γνώριζαν ο ίδιος και ο δικηγόρος κ. Βλάχος. Ο Πέτρος Κουσουλός επισήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την προστασία των μαρτύρων και των μηνυτών.

Όπως αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr, χθες Τετάρτη, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού κατέθεσε, επί πέντε ώρες, το φερόμενο ως θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη το οποίο υποστηρίζει ότι βιάστηκε το 2010, μέσα στο σπίτι του ηθοποιού. Πρόκειται για το πρόσωπο που κατά τον συνήγορο του προφυλακισμένου σκηνοθέτη-ηθοποιού αποτελεί ψευδομηνυτή ο οποίος δεν θα παρουσιαζόταν να καταθέσει στην ανακριτική διαδικασία.

Και όμως από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος μηνυτής-μάρτυρας ταξίδευσε μέχρι την Ελλάδα, με δικά του έξοδα, προκειμένου να συνεισφέρει στην ποινική διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Κλεισμένος επι πέντε ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας, Παρασκευής Μπότση, το φερόμενο ως θύμα εξιστόρησε τα πάντα.

Με νάρκωσε και με βίασε 

Το φερόμενο ως θύμα κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας όλα τα θλιβερά γεογονότα, όπως τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο ίδιος που φέρεται να έζησε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη το 2010. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη μήνυσή του και επανέλαβε μέχρι κεραίας ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο ηθοποιός τον παρέσυρε στο σπίτι του και τον κακοποίησε σεξουαλικά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και στη μήνυσή που έχει καταθέσει, ο Λιγνάδης, ενώ ήταν ακόμη ανήλικος, τον “προσηλύτισε”, τον έσυρε μέχρι το σπίτι του, του προσέφερε συγκεκριμένο ποτό και στην συνέχεια ασέλγησε επάνω του. Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του, μια από τις λίγες στιγμές που θυμάται είναι τον ηθοποιό να βρίσκεται επάνω από το κεφάλι του και εκείνος σε κατάσταση παραζάλης να αναγκάζεται, μέσω πίεσης, να ανοίγει το στόμα του και να επιδίδεται σε πεολειχία…

Υπόθεση Λιγνάδη : Εν αναμονή της άρσης απορρήτου του ηθοποιού και σκηνοθέτη

Αντιμέτωπος με έλεγχο για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων ενδέχεται να έρθει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε έπειτα από την κατάθεση της τρίτης μήνυσης για βιασμό σε βάρος του.

Έτσι, τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι και την αποθήκη του Δημήτρη Λιγνάδη αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις εισαγγελικές αρχές, καθώς ενδέχεται να «φωτίσουν» και αυτή την πτυχή της πολύκροτης υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις