Κοινή δήλωση συνεργασίας Μ. Καλαντζόπουλου και Θ. Μαντά στις εκλογές του ΔΣΑ

Σε μια κίνηση ουσίας αλλά και υψηλού συμβολισμού, προέβη  ο Γραμματέας και υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ, Μιχάλης Καλαντζόπουλος.

Σύμφωνα με κοινή δήλωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η παράταξη «παρίσταμαι υπέρ» του γνωστού ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά, κατέρχεται στις προσεχείς εκλογές συμπορευόμενη με την παράταξη «Σύγχρονη Δικηγορία» του κ. Καλαντζόπουλου.

«Επιλέγουμε την συμπόρευση και προτάσσουμε τη συνεργασία στο πλαίσιο του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου θέτοντας ως γνώμονα την στήριξη του επαγγελματία συναδέλφου σε όλα τα επίπεδα» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με γνωρίζοντες τους συσχετισμούς, η εν λόγω εξέλιξη θα δημιουργήσει πρόβλημα στο επιτελείο του νυν προεδρου του ΔΣΑ, καθώς οι δυο παρατάξεις αναφέρονται στο ίδιο εκλογικό κοινό.

Η ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΣΑ 2021

Ο Μιχάλης Καλαντζόπουλος ως επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονη Δικηγορία» και ο Θεόδωρος Μαντάς ως επικεφαλής της παράταξης «Παρίσταμαι Υπέρ» ανακοινώνουμε την κοινή πορεία μας στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Σκοπός και απόλυτη προτεραιότητά μας αποτελεί η επίλυση των προβλημάτων που ως Δικηγόροι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας και η αντιμετώπιση των χρόνιων παθογενειών που μαστίζουν τον κλάδο μας.
Επιλέγουμε την συμπόρευση και προτάσσουμε τη συνεργασία στο πλαίσιο του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου θέτοντας ως γνώμονα την στήριξη του επαγγελματία συναδέλφου σε όλα τα επίπεδα.
Γιατί οι καιροί απαιτούν συνεργασία και συναπόφαση και όχι κατακερματισμό με μόνο σκοπό την απλή καταγραφή δυνάμεων η οποία δεν προσφέρει λύσεις.
Η «Σύγχρονη Δικηγορία» και το «Παρίσταμαι Υπέρ» ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Συμμετέχουμε γιατί θέλουμε λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα του κλάδου και της καθημερινότητας.
ΑΘΗΝΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ – ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΥΠΕΡ

Διαβάστε ακόμη 

Η ολομέλεια των προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων εκφράζει αντιρρήσεις για αλλαγές σε Ποινικό Κώδικα και…

Γ. Κώτσηρας: Υπέρ των συμφερόντων των αδύναμων πολιτών, η πιλοτική δίκη στην πολιτική δικαιοσύνη…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις