Σοκάρει περιστατικό bullying στην Τροιζηνία: Καθημερινό μαρτύριο ζούσε 13χρονος (Βίντεο)

Σοκάρει περιστατικό bullying στην Τροιζηνία: Καθημερινό μαρτύριο ζούσε 13χρονος (Βίντεο)
Σοκάρει περιστατικό bullying στην Τροιζηνία: Καθημερινό μαρτύριο ζούσε 13χρονος (Βίντεο)

Τροιζηνία – Καθημερινό μαρτύριο ζούσε 13χρονος: Του ζητούσαν λεφτά και του έσπασαν το πόδι. Σοκάρει περιστατικό εκφοβισμού στην Τροιζηνία – Νεαροί ενήλικοι εκφόβιζαν και χτυπούσαν 13χρονο παιδί – Όσα καταγγέλλει η μητέρα του. Ένα καθημερινό μαρτύριο βιώνει ένας 13χρονος μαθητής από την Τροιζηνία, καθώς γινόταν θύμα εκφοβισμού από ενηλίκους. Όπως κατήγγειλε η μητέρα του μαθητή στο OPEN, το παιδί καθημερινά ζητούσε λεφτά με διάφορες αφορμές, ενώ συνεχώς ερχόταν χτυπημένο στο σπίτι και πολλές φορές με κλάματα. Όπως σημείωσε η μητέρα για τρεις συνεχόμενους μήνες, πριν ακόμα ξεκινήσει το σχολείο δύο 25χρονοι τον εκφόβιζαν για να τους δίνει χρήματα.

Η οικογένεια του παιδιά άρχισε να καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει όταν ο μεγάλος του αδερφός, ηλικίας 28 χρονών, είδε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του 13χρονου με αυτούς τους νέους. «Είπε στον πατέρα τους ότι δεν θέλει να κάνει παρέα ο αδερφός του με αυτούς γιατί δεν είναι καλά παιδιά» σημείωσε η μητέρα μιλώντας στο OPEN. Την επόμενη ημέρα το παιδί έσπασε το πόδι του. Όπως σημείωσε η μητέρα, οι νεαροί τον έβαλαν να πηδήξει από κοντέινερ ύψους 3 μέτρων. Η μητέρα κατήγγειλε ότι οι νεαροί του ζήτησαν 150 ευρώ και τον απείλησαν ότι εάν δεν τους τα δώσει θα του κάνουν κακό σε αυτόν και την οικογένειά του.

Όπως είπε η μητέρα, οι αστυνομικοί χειρίστηκαν άριστα και με λεπτότητα την υπόθεση. Τελικά η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις