Γ. Μαντζουράνης: Δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα ο φερόμενος διάλογος μου με τον Σ. Μιωνή

Μαντζουράνης

Με ανακοίνωση του σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Μαντζουράνης αναφέρεται σε ένα φερόμενο «διάλογο», όπως γράφει χαρακτηριστικά, μεταξύ του ιδίου και του Σάμπυ Μιωνή που είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον κ. Μιωνή, η επίκληση του φερόμενου ως διαλόγου του με τον κ. Μαντζουράνη έγινε για να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες του σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Γιάννης Μαντζουράνης με ανακοίνωση του διαψεύδει το περιεχόμενο του διαλόγου και δηλώνει ότι προς αποκατάσταση της αλήθειας θα καταθέσει ενόρκως στην ανακρίτρια.

Ο γνωστός ποινικολόγος επιφυλάσσεται επίσης να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων του.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γιάννη Μαντζουράνη:

«Διαρροές σε συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εμφανίζουν ένα φερόμενο «διάλογο» μεταξύ εμού και του κ. Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος – κατά τα δημοσιεύματα – κατατέθηκε στην Ανακρίτρια – Αρεοπαγίτη κ. Αλεβιζοπούλου, πλην όμως δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα καταθέσω ενόρκως στην αρμόδια κ. Ανακρίτρια, ενώ παράλληλα επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιωνής: Κατέθεσε αποκαλυπτικούς διαλόγους με Μαντζουράνη: “Μου είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος σας γ@@@”

Εγκληματική οργάνωση «Ρασπούτιν» με εγκέφαλο τον Παπαγγελόπουλο

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις