Δίκη Πισπιρίγκου: Νέα επίθεση Κούγια εναντίων γιατρών – «Ντροπή σας! Ντροπή σε όλους σας! Παλιάνθρωποι! Συμμορία όλοι»

Κούγιας
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EDITORS. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του συνδρομητή. Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στην Αθήνα, Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023. Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είναι προγραμματισμένη η έναρξη της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι υπόλογη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού" ,αλλά και για την απόπειρα δολοφονίας της πρωτότοκης κόρης της, στις 11 Απριλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Η κατάθεση φωτιά της εντατικολόγου για τη μητέρα από την Πάτρα – Η ψυχρή αντίδραση μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας δημιούργησε ερωτηματικά στους γιατρούς.

Μετά τη σημερινή κατάθεση της παιδιάτρου στην Εντατική Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Γεωργίας Μάρκου και των όσων κατέθεσε υπήρξε τεράστια ένταση και  “ξέσπασμα” του τελευταίου συνηγόρου της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου. «Ντροπή σας! Ντροπή σε όλους σας! Παλιάνθρωποι! Συμμορία όλοι» είπε, στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας, απευθυνόμενος προς τη μάρτυρα, ξεσπώντας για μία ακόμα φορά κατά των γιατρών του νοσοκομείου του Ρίο και τους χειρισμούς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας.

Το ξέσπασμα του κ. Κούγια ήρθε κατά τη διάρκεια της υποβολής ερωτήσεων σχετικά με τη διαδικασία ανάνηψης με τον δικηγόρο να λέει πως δε θέλει να ρωτήσει κάτι άλλο την μάρτυρα και να γνωστοποιεί στο δικαστήριο πως επιφυλάσσεται η υπεράσπιση να καταθέσει μήνυση σε βάρος της μάρτυρος κατά την πρόοδο της δίκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 6ο λεπτό του βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Δίκη Πισπιρίγκου – Παιδίατρος: “Η συμπεριφορά της μητέρας δεν ταίριαζε με το δράμα που ζούσε αυτή η οικογένεια”

Αποκάλυψη – Υπόθεση Παπανικόλα: «Βδέλλες στον συγχωρεμένο ο Λαμπίρης και η Άννα Ράμμου»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις