Αποκλειστικό: Πέντε και μία νέες καταγγελίες “φωτιά” σε βάρος του Δ. Λιγνάδη

Λιγνάδης

Έξι νέες καταγγελίες- «καίνε» τον Δημήτρη Λιγνάδη ,όπως αποκαλύπτει η “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” της Κυριακής. Οι νέοι μάρτυρες έχουν προταθεί  να καταθέσουν για την υπόθεση στην ανακρίτρια του 19ου ανακριτικού τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών. Οι μάρτυρες έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμοι να καταθέσουν, εάν και εφόσον κληθούν για να βοηθήσουν στο ανακριτικό έργο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“του άναψαν τα λαμπάκια όταν του είπα ότι είμαι παρθένος”

Συγκλονίζει η νέα καταγγελία για την απόπειρα βιασμού. Ο μάρτυρας μίλησε αποκλειστικά στην ΜΠΑΜ και περιέγραψε την οδυνηρή εμπειρία του όταν ,στην προσπάθεια του να περάσει τις εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μια συνάντηση που ξεκίνησε με τον “ενθουσιασμό” του προφυλακισμένου σκηνοθέτη όταν ρώτησε τον τότε ανήλικο για τις σεξουαλικές του εμπειρίες και έμαθε ότι είναι παρθένος και ολοκληρώθηκε με μία…μπουνιά όταν, σύμφωνα με τον μάρτυρα ,ο Λιγνάδης αποπειράθηκε να τον βιάσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ

“ΜΠΑΜ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ” της Κυριακής 21/3 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις