Στη σύλληψη ενός 28χρονου υπηκόου Αιγύπτου προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου.
Λιγότερο από 24 ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού του ποινικολόγου, σε εμβρυϊκή στάση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του δικηγορικού του γραφείου στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον βασικό ύποπτο της υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εις βάρος του 28χρονου εκκρεμεί από το 2024 ένταλμα για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης.
«Μου είπε πρώτα σεξ και μετά λεφτά»
Κατά την προανακριτική του εξέταση, ο συλληφθείς φέρεται να υποστήριξε ότι είχε συναντηθεί νωρίτερα με τον ποινικολόγο και είχαν βγει μαζί για ποτό. Όπως ισχυρίστηκε, στη συνέχεια ο Σταύρος Γεωργίου του ζήτησε να τον μεταφέρει στο γραφείο του.
Ο 28χρονος φέρεται ακόμη να κατέθεσε ότι ο ποινικολόγος του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, όταν έφτασαν στο γραφείο, δεν του κατέβαλε τα χρήματα που, όπως υποστηρίζει, είχαν συμφωνήσει. Εξιστόρησε ακόμη ότι ο δικηγόρος πήγε στο μπάνιο και επέστρεψε γυμνός, λέγοντάς του ότι θα προηγηθεί η ερωτική πράξη και στη συνέχεια η πληρωμή.
Κατά τον ίδιο, τότε προκλήθηκε έντονος διαπληκτισμός, ο οποίος εξελίχθηκε σε συμπλοκή. Ο 28χρονος ισχυρίζεται ότι χτύπησε τον ποινικολόγο και στη συνέχεια εγκατέλειψε το γραφείο.











































