Τέμπη – Γ. Μπαρτζώκης – Δικηγόρος θυμάτων: “Ερωτικές περιπτύξεις στο δεύτερο σταθμό Λάρισας” – Κατέθεσε αναφορά στον ανακριτή

Τέμπη

Τέμπη: Αναφορά – αίτηση για εξέταση μαρτύρων και έρευνα ενος σεξουαλικού γεγονότος που έγινε στο Μεζούρλο, τον δεύτερο σταθμό της Λάρισας  μετα τον κεντρικό, κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος εκπρόσωπος 12 θυμάτων και των οικογενειών τους Γιώργος Μπαρτζώκης.

Του Νίκου Νικολετάκη

Όπως αναφέρει στην αίτηση προς τον ανακριτή: “Η πληροφορία πιστεύουμε θα βοηθήσει στην κατεύθυνση ερευνών για την αιτία που ο μοιραίος Σταθμάρχης δεν είχε πλήρη οριοθέτηση του χώρου του σταθμαρχείου και δεν παρακολουθούσε τον πίνακα κυκλοφορίας που χτυπούσε επί 12 λεπτά κόκκινο δηλαδή προέβλεπε την μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων μετωπικά.” Ο δικηγόρος επισημαίνει ότι η πληροφόρηση “προήλθε από παρακολουθούντες δημόσια συνεδρίαση του Πρωτοδικείου Λάρισας τον Ιανουάριο του 2023 σε αγωγή μάλλον προσβολής προσωπικότητας που είχαν μεταξύ τους εργαζόμενοι του ΟΣΕ Λάρισας σε υπόθεση σεξουαλικής συνεύρεσής μεταξύ τους στο δεύτερο σταθμό Λάρισας το Μεζούρλο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ένα μέλος ενάγων η εναγόμενος είναι η σταθμάρχης Λάρισας…

Το αίτημα που υπέβαλλε ο Γιώργος Μπαρτζώκης

Η μαρτυρία για χρησιμοποίηση του χώρου του σταθμού Μεζούρλο για ερωτικές περιπτύξεις προφανώς θα είναι μέσα στα ανάλογα δημοσία δικόγραφα των εκατέρωθεν αγωγών και ενδεχομένως και σε αντίστοιχες μηνύσεις ενώπιον Εισαγγελίας πλημ/κων Λάρισας που υποβλήθηκαν εκατέρωθεν από τους εμπλεκομένους που είχαν πρόσβαση σε ιδιοκτησίας κτίριο του ΟΣΕ και θα πρέπει να αναζητηθούν από εσάς και υπηρεσιακά και με κατάθεση εμπλεκομένων.

Πιστεύουμε ότι ο μοιραίος χώρος των σταθμών Λάρισας να χρησιμοποιούταν και για ερωτικές συνευρέσεις εργαζομένων και άλλων και ίσως αυτό να επέτεινε ως αποτέλεσμα παραλήψεων και δίνει την μη εξήγηση των πρώτων ανωτέρω που σας αναφέραμε περί μη προσοχής του σταθμάρχη προς τον πίνακα ελέγχου κυκλοφορίας” αναφέρει μεταξύ άλλων στο αίτημα του ο κ. Γιώργος Μπαρτζώκης.

Ο ίδιος θέτει υπόψη του ανακριτή τη μαρτυρία καθαρίστριας που “πρώτη μίλησε για κουρτίνες κλειστές στο σταθμαρχείο, μουσική, πάρτι και άφθονο αλκοόλ και φωτορυθμικά μέσα στο χώρο εργασίας των σταθμαρχών”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz.gr το θέμα αφορά την σχέση που είχε η σταθμάρχης της Λάρισας με έναν παντρεμένο μηχανοδηγό. Η γυναίκα έκανε αγωγή σε άλλον σταθμάρχη ότι τη συκοφάντησε αναφέροντας ότι είχε σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα. “Το θέμα είναι ότι η κυρία  ήθελε να αναλάβει προϊστάμενη και αποφάσισε να στραφεί δικαστικά εναντίον μου μην τυχόν και της “φάω” τη θέση” μας είπε σταθμάρχης. Η συνάδελφός του έκανε αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και το δικαστήριο πρωτόδικα τη δικαίωσε. Υποχρέωσε μάλιστα τον εναγόμενο να της καταβάλλει 2.000 ευρώ. “Όλος ο σιδηρόδρομος ξέρει ότι έχουν παράνομο δεσμό. Η γυναίκα του τον παράτησε και έφυγε. Στο Εφετείο θα δικαιωθώ” τόνισε  ο σταθμάρχης. Τον ρωτήσαμε αν υπέπεσε στην αντίληψη του να χρησιμοποιούν κάποιοι το σταθμαρχείο ή άλλους παραπλήσιους χώρους για σεξουαλικές επαφές κ.α. Μας είπε ότι δεν ξέρει τι έκανε η συγκεκριμένη ή άλλοι συνάδελφοι τους στα συγκεκριμένα κτίρια καθώς δεν ήταν εκεί. 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέμπη: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε διευθυντής του ΟΣΕ

Τέμπη: Παραδόθηκε στον Εφέτη Ανακριτή το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων – 258 σελίδες

Aλέξης Τσίπρας: «Πόρισμα κόλαφος» των δικαστικών εμπειρογνωμώνων για τα Τέμπη

 


 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκης είναι υποψήφιος βουλευτής στη Λάρισα με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου “ΦΩΝΗ λογικής -Αφροδίτη”.

 

Ο δικηγόρος ήταν αυτός που:

• Πρώτος μίλησε για γλέντια και πάρτι στο Σταθμαρχείο Λάρισας τη μοιραία νύκτα.

• Πρώτος ανέφερε για ηχητικά ντοκουμέντα που δείχνουν την ασυνεννοησία των εμπλεκόμενων του ΟΣΕ και της Hellenic Train.

• Πρώτος μίλησε για το περίεργο εμπόρευμα στην εμπορική αμαξοστοιχία που δυνάμωσε στην έκρηξη με το περιβόητο μανιτάρι φωτιάς.

• Ο ίδιος ανέφερε την εμπλοκή παρακείμενων καφετεριών στο έγκλημα της μέθης η απόσπασης προσοχής των σταθμαρχών με τα σουβλάκια.

• Πρώτος έκανε παράσταση στήριξης κατηγορίας κατά υπαιτίων και άνοιξε το δρόμο για 700 περίπου επιβάτες
και τέλος
• Πρώτος ήταν δέκτης αυτοπτών μαρτύρων που του εξομολογήθηκαν τι είδαν την μοιραία νύκτα στον σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας

 

 

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις