Συνέδριο Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος – ΔΣΗ: Στο Ηράκλειο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και η ηγεσία του Αρείου Πάγου

συνέδριο

Στο Ηράκλειο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και η ηγεσία του Αρείου Πάγου για το επιστημονικό συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου – Θα επισκεφθούν και το Δικαστικό Μέγαρο

Παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, της Προέδρου του Αρείου Πάγου Ιωάννας Κλάπα και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη θα πραγματοποιηθεί, όπως έχει γράψει το Cretalive, το διήμερο επιστημονικό συνέδριο, με τίτλο:« Ειδικά ζητήματα ποινικού δικαίου και νομολογιακή αντιμετώπιση τους» που συνδιοργανώνουν η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, οι κ.κ. Κλάπα και Αδειλίνη καθώς και ο κ.Φλωρίδης πρόκειται να έχουν συναντήσεις με Δικαστές από το Πρωτοδικείο και το Εφετείο καθώς και τη Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

συνέδριο

Το συνέδριο

Στο συνέδριο αυτό, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο στην αίθουσα “Plaza” του ξενοδοχείου GALAXY (οδός Λεωφ. Δημοκρατίας 75), στις 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17.00 – 21.00 και στις 21 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 9.30 –14.00, θα αναπτυχθούν ενδελεχώς επιλεγμένες θεματικές ενότητες του ποινικού και δικονομικού δικαίου που απασχόλησαν τη νομολογία και παρουσίασαν ενδιαφέρουσες ερμηνευτικές προσεγγίσεις με τη σύμπραξη και ενεργό συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών, δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, απευθύνοντας χαιρετισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης, η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, η Διευθύνουσα το Εφετείο και την Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση (live streaming) στο youtube, μέσω του επίσημου καναλιού της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Πάτρας: Στον αέρα η εκδίκαση του διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη κατά της Πισπιρίγκου

Βασίλης Νουλέζας για γάμο Κασσελάκη: «Δεν είναι ισχυρός στην Ελλάδα !»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις