Υπόθεση Πάτρας: Στον αέρα η εκδίκαση του διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη κατά της Πισπιρίγκου

Πισπιρίγκου

Στον «αέρα» βρίσκεται η συζήτηση της αγωγής διαζυγίου την οποία έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης σε βάρος της κατηγορούμενης για τις δολοφονίες των τριών παιδιών του, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz η υπόθεση η οποία αναμένεται να συζητηθεί αύριο (Παρασκευή) στην Πάτρα ενδεχομένως να πάρει νέα αναβολή σε περίπτωση που αποδειχθούν αληθείς οι φήμες που φέρουν την κατηγορούμενη να έχει καταθέσει και εκείνη αγωγή διαζυγίου σε βάρος του Δασκαλάκη. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές από την πλευρά του Δασκαλάκη δεν προέκυπτε η επίδοση κάποιοι δικογράφου.

Ωστόσο εάν τελικά η Πισπιρίγκου έχει επιλέξει τη συγκεκριμένη νομική οδό είναι πιθανόν το δικαστήριο να αναβάλει προκειμένου οι δυο αγωγές να συνεκδικασθούν.

Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης στη δική του αγωγή διαζυγίου (η οποία ήταν να συζητηθεί αρχικά το καλοκαίρι αλλά αναβλήθηκε λόγω κωλύματος της κατηγορούμενης) έκανε λόγο για διάρρηξη της εμπιστοσύνης του γάμου από τη στιγμή που η Πισπιρίγκου κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Νουλέζας για γάμο Κασσελάκη: «Δεν είναι ισχυρός στην Ελλάδα !»

Κρήτη: Ποινική δίωξη σε πατέρα που τον κατάγγειλε η 13χρονη κόρη του ότι την χτύπησε

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις