Στον Άρειο Πάγο ο Βασίλης Στίγκας – Ανασκευάζει τις κατηγορίες για τους διαγραφέντες βουλευτές

Κατσιβαρδάς

Λίγες ώρες πριν από την κατάθεση του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας αποφάσισε την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και με επιστολή του τόνισε ότι η «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών» δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών».

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» θα παρουσιαστεί στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα προκειμένου να καταθέσει για τις καταγγελίες του περί Greek Μafia.

Λίγες ώρες νωρίτερα όμως, και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας, με ανακοίνωσή του, ο Βασίλης Στίγκας ανασκεύασε τις κατηγορίες για τους διαγραφέντες βουλευτές, καλώντας τους να επιστρέψουν.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σε συνάντηση που είχε με τους βουλευτές, αναγνωρίστηκε από την πλευρά τους ως λάθος η απουσία τους από τα έδρανα της Βουλής στη συζήτηση για τις πυρκαγιές.

Σημειώνεται πως ο Βασίλης Στίγκας θα παρουσιαστεί στις 10:00 στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, η οποία θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «Greek Μafia».

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις