Σάμπυ Μιωνής: Νέες εκπλήξεις στην αυριανή του κατάθεση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση αύριο του Σάμπυ Μιωνή στην ανακρίτρια για την υπόθεση «σκευωρία Novartis», Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας αναμένεται να εμπλουτίσει τις καταγγελίες του με νέα πραγματικά περιστατικά και θα αποκαλύψει συνομιλίες με σημαίνον πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του πρωην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Πρόκειται για συνομιλίες που σύμφωνα με τον Μιωνή, επιβεβαιώνουν πλήρως τις καταγγελίες του, ότι δηλαδή στοχοποιήθηκε εκείνος και ο συνέταιρός του, Άγγελος Μεταξάς για λόγους εκβίασης και ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου για λόγους πολιτικούς λόγω της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.

Επιπλέον ο Σάμπυ Μιωνής θα φωτίσει το ρόλο και άλλων προσώπων που βοήθησαν στη τέλεση των πράξεων εναντίον τους, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν πρόκειται να δώσει άλλες κασέτες. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο,τι έχει καταθέσει έως τώρα έχει επιβεβαιωθεί και όποιος έχει αμφισβητήσει τα λεγόμενά του το έχει μετανιώσει.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία η κατάθεσή του δεν θα είναι επανάληψη της προηγούμενης. Θα έχει έντονο ενδιαφέρον και θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης.

Διαβάστε επίσης 

Σταύρος Κοντονής: Το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό, συντελέστηκε κατά τη διακυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…

Καταθέτει σήμερα ο Σταύρος Κοντονής για τη Novartis

Υπόθεση Novartis: Άρχισαν και πάλι οι ανακρίσεις – Κατέθεσε ο εισαγγελέας εφετών Παν. Αθανασίου

 

Novartis: Δέκα πολιτικά πρόσωπα και δύο εισαγγελείς έχουν καταθέσει έως τώρα στην ανακρίτρια

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις