Πρόγραμμα για Ασκούμενους Δικηγόρους – Ολοκλήρωση Υποβολών Α Κύκλου

πρόσβαση

Ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των ασκούμενων για τον Ά κύκλο που αφορά στην πρακτική άσκηση σε Δικαστικές αρχές.

Τη Δευτέρα 02/08 θα ανακοινωθεί ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρακτική άσκηση αποφοίτων Νομικών Σχολών για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος δικηγόρου».

Οι ασκούμενοι που υπέβαλαν αίτηση θα λάβουν προσωπική ενημέρωση για τα αποτελέσματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το πληροφοριακό σύστημα.

Κατόπιν της ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι ασκούμενοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ένσταση από τη Δευτέρα 02/08 έως και την Παρασκευή 06/08 επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, μέσω του πληροφοριακού συστήματος.

Μετά την αξιολόγηση των ενστάσεων θα ανακοινωθεί ο οριστικός πίνακας αποτελεσμάτων. Στη συνέχεια οι ασκούμενοι που θα επιλεγούν θα κληθούν να παρουσιαστούν στις Δικαστικές Αρχές κατά το διάστημα από 20/08 έως 30/08.

Υπενθυμίζεται ότι οι Δικηγόροι / Δικηγορικές Εταιρίες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση θέσεων ασκουμένων καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H ΑΔΕΔΥ προσέφυγε στο ΣτΕ και ζητάει να μη συμμετέχουν δικηγόροι και λογιστές στην έκδοση των συντάξεων

Κ. Τσιάρας: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες που δεν ανακοινώθηκε από την Εισαγγελία στον Ι.Σ.Θ. η…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις