Πάτρα: Οι αποστομωτικές απαντήσεις του εισαγγελέα στα επιχειρήματα Πισπιρίγκου για τη Τζωρτζίνα (βίντεο)

Πάτρα:  Ως έωλες έως και εξωπραγματικές χαρακτήρισε τις εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης.  Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός  έδωσε αποκλειστικό ρεπορτάζ στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Ο εκδότης της “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” αποκάλυψε ότι ο εισαγγελέας χαρακτήρισε  έωλο το επιχείρημα της κατηγορουμένης ότι  η προειδοποίηση που έκανε ότι για μεγάλο επεισόδιο έγινε δήθεν «για να είναι οι γιατροί σε εγρήγορση».

Αναφερόμενος στις ερωτήσεις της 33χρονης για την παρουσία καμερών στο χώρο νοσηλείας του παιδιού η Πισπιρίγκου τις απέδωσε στην ανησυχία που είχε επειδή υπήρχε στον χώρο συσκευή ηλεκτροεγκεφαλαιογράφου «που είναι πολύ ακριβό μηχάνημα και δεν ήθελα να μας αποδώσουν ευθύνες αν συνέβαινε κάτι». Η αποσύνδεση του οξυμέτρου οφείλεται κατά την ίδια στην πpόνοιά της «να μην ενοχλείται από τον ήχο του ο ύπνος της μικρής».

Ο κ. Νούλης στο πόρισμα -κόλαφο  χαρακτήρισε ως “θρασύτητα και αχαριστία” αυτό που είπε στην απολογία της  η Πισπιρίγκου ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε στην  προσπάθεια αναζωογόνησης της από τους επιληφθέντες ιατρούς οι οποίοι υπέπεσαν σε «ανθρώπινο ιατρικό λάθος».

Ο ίδιος  επισημαίνει ότι η κατηγορουμένη “ουδεμία σοβαρή εξήγηση παρέχει για την καθυστερημένη κατά 1.30′ ώραμετάβαση της σε αυτό μετά το δήθεν επεισόδιο του παιδιού στην οικία της. Περιορίζεται ν’ αμφισβητεί την επιστημονική επάρκεια των γιατρών της δύναμής του”.

Σύμφωνα με το πόρισμα η 33χρονη αδυνατεί να εξηγήσει την απομάκρυνση της συσκευής παροχής ρινικού οξυγόνου από το πρόσωπο της μικρής, την οποία η ίδια αφαίρεσε για να φράξει τις ανώτερες αεροφόρες οδούς του . Όσον αφορά τη μη ανεύρεση τοξικών ουσιών  στο αίμα της Τζωρτζίνας ο Εισαγγελέας τονίζει ότι στο Καραμανδάνειο χρησιμοποιήθηκε διαφορετική εγκληματική μεθόδευση και όχι η φαρμακευτική δηλητηρίαση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Α. Κούγιας για Εισαγγελική πρόταση για Ρ. Πισπιρίγκου: “Προσωπικά εμένα και την εντολέα μου μας ενδιαφέρει η κρίση των τακτικών Δικαστών και των Ενόρκων…”

 

Πάτρα – Π. Κουσουλός: “Απαράδεκτο να χαρακτηρίζεται “χαροκαμένη μάνα” μια γυναίκα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα τρία της παιδιά!”

Πάτρα: Καλοδεχούμενη η μήνυση από Αλέξη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις