Νέα ένταση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Γιατί ο Μπιμπίλας πέταξε δύο λαχεία στην δικηγόρο του ηθοποιού

Αυτή τη φορά η …εστία της έντασης ήταν οι ερωτήσεις που έθεσε η συνήγορος του κατηγορούμενου Κική Πακιρτζίδου στον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα.

Κόκκινο χτύπησε για άλλη μία φορά το θερμόμετρο στη δίκη με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να οδηγηθεί σε εκ νέου διακοπή της σημερινής συνεδρίασης.

Αυτή τη φορά η …εστία της έντασης ήταν οι ερωτήσεις που έθεσε η συνήγορος του κατηγορούμενου Κική Πακιρτζίδου στον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα.

Συγκεκριμένα η κυρία Πακιρτζίδου ενώ εξέταζε τον μάρτυρα αμφισβήτησε την αξιοπιστία του και την αμεροληψία του ως προς το πρόσωπo του εντολέα της τον οποίο υπερασπίζεται στη δίκη.


Μάλιστα προσκόμισε στην έδρα και δημοσίευμα στο οποίο όπως είπε, αναφέρεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει ότι ορθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή.

Τότε ο κύριος Μπιπίλας απευθυνόμενος στη συνήγορο» θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;».

Έφυγε από την αίθουσα ο Μπιμπίλας

Μέσα στο επόμενο λεπτό έβγαλε από τη τσέπη του λαχεία ,τα οποία όπως είπε του τα αγόρασε την περασμένη Παρασκευή η συνήγορος τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι. «Μου παρηγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα», είπε ο κύριος Μπιμπίλας.

Από τη πλευρά της η η κυρία Πακιρτζίδου ανέφερε ότι κάλεσε το μάρτυρα σε συνάντηση προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη και ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Τότε ο κ. Μπιμπίλας της πέταξε τα λαχεία που του είχε αγοράσει και άρχισε να αποχωρεί από την αίθουσα.

Το δικαστήριο διέκοψε και πάλι τη συνεδρίαση του προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Μάλιστα η πρόεδρος πριν διακόψει είπε: «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτό γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ».

Να σημειωθεί πως μορφή καταγγελίας για προσπάθεια προσέγγισης του από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ενέχουν τα όσα ισχυρίστηκε παραπάνω ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώπιον των δικαστών που δικάζουν τον ηθοποιό για τη σεξουαλική κακοποίηση 3 νεαρών ηθοποιών. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, ο οποίος εξελίσσεται με τα όσα έχει καταθέσει σε βασικό κατήγορο του Φιλιππίδη, ισχυρίστηκε ότι την περασμένη εβδομάδα, λίγες ημέρες δηλαδή πριν από την κατάθεση του στο δικαστήριο, η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Κική Πακιρτζίδου «του έκανε το τραπέζι για τους δικούς της λόγους».

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας διευκρίνισε ότι η συνάντηση έγινε τον Οκτώβριο του 2021 και όχι την περασμένη Παρασκευή.


Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις