Πάτρα Live: Η ώρα της δίκης για Μαλένα – Ίριδα συνεχής ροή

Τζωρτζίνα
Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας Ρούλα Πισπιρίγκου, εισέρχεται στο δικαστήριο συνοδευόμενη από αστυνομικούς, Αθήνα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Σήμερα η δεύτερη δίκη της μητέρας για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών, της Μαλένας και της  Ίριδας

Με την ανάγνωση της λίστας των ενόρκων ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί η δεύτερη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όπως είναι γνωστό κατηγορείται για ανθρωποκτονία των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη , της Μαλένας και της Ίριδας.

Ρεπορτάζ Τζένη Μάρκο

Παρόντες είναι οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογρηάς, Χριστίνα Τσάκωνα, Αγγελική Τσιόλα , Σωκράτης Τσαντίρης κ.α. Το παρόν δίνει η κατηγορουμένη και η οικογένεια της, ο Μάνος Δασκαλάκης και πλήθος μαρτύρων. Αφού ορίστηκαν οι ένορκοι, η έδρα προχώρησε στην ανάγνωση της λίστας των μαρτύρων.

Ο Μανος Δασκαλάκης στο βήμα “Για οικονομικούς λόγους δεν μπορώ να έχω δικηγόρο .Έχω καταθέσει αίτημα για διορισμό δικηγόρου από την λίστα δικηγόρων. Κατέθεσα το αίτημα την 1η Νοεμβρίου και απορρίφθηκε ως εκπροθεσμο. Ζητώ την αναβολή της δίκης προκειμένου να διοριστεί από τη λίστα δικηγόρος.

Πρόεδρος: Πότε καταλάβατε ότι έχετε οικονομικά προβλήματα;

Μάνος Δασκαλάκης: Τέλη Οκτωβρίου

Κούγιας: Εχω αντίρρηση να αναβληθεί η δίκη. Είναι αδιανόητο και εντελώς προσχηματικό. Έχει ταλαιπωρηθεί βέβαια η κατηγορούμενη αφάνταστα. Ο κύριος Δασκαλάκης είχε το χρόνο και οι έγκριτοι δικηγόροι του ο κ. Καράμπελας και ο κ. Γεωργακόπουλος που τον εκπροσωπούν και στη δική της Τζωρτζίνας νομίζω ότι γνώριζαν τα δικονομικά για το ζήτημα αυτό, Ζητώ να μην γίνει δεκτό το αίτημα Επιθυμούμε διακαώς την έναρξη της δίκης. Δεν είναι δικαιολογία αυτό που προβάλλεται σήμερα. Το δικαστήριο αποσύρθηκε για να αποφανθεί επί του αιτήματος αναβολής που ζήτησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις