Μουστόγιαννης: Αίτημα συνένωσης δικογραφιών στην εισαγγελία Πρωτοδικών

Μουστόγιαννη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Αλέξανδρου Μουστόγιαννη ο οποίος -όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», έχει καταγγελθεί και μηνυθεί για σωρεία απατών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών μέσω ανύπαρκτων ΕΣΠΑ.

Πριν από λίγες ημέρες δικηγόροι τριών εκ των δεκάδων θυμάτων που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη σε βάρος του Μουστόγιαννη κατέθεσαν αίτημα συνένωσης των δικογραφιών που εκκρεμούν στις εισαγγελικές Αρχές καθώς όπως υποστηρίζουν σε όλες τις υποθέσεις ο φερόμενος δράστης έχει δράσει με τον ίδιο τρόπο εξαπατώντας τους.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημήτρη Αγραφιώτη, την εκπαιδευτικό Φαίη Δρούλια αλλά και μια ακόμη γυναίκα. Από τα τρία πρόσωπα ο Μουστόγιαννης ο οποίος επικαλούνταν τις υψηλές πολιτικές του γνωριμίες χρησιμοποιώντας τα ονόματα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμάρα, του Αδώνιδος Γεωργιάδη, του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, του Νίκου Χαρδαλιά και πολλών ακόμα, φέρεται να έχει αποσπάσει ποσό που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Μετά την συγκεκριμένη νομική κίνηση είναι αυτονόητο ότι η εισαγγελική Αρχή θα πρέπει να κινητοποιηθεί καθώς κατά πληροφορίες ο εν λόγω…πολιτικός άνδρας συνεχίζει τη δράση του καθώς πριν από περίπου ένα μήνα φέρεται να εξαπάτησε μια ακόμη γυναίκα ενθυλακώνοντας 6.500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φάκελος Μουστόγιαννη: Πήρε τα χρήματα του Δηµοτικού Ωδείου, «φέσωσε» και τον δανειστή του

Φάκελος Μουστόγιαννη: Πώς «δάγκωσε» επιχειρηματία, εκπαιδευτικό αλλά και μια… φίλη του!

Αποκάλυψη: Αλέξανδρος Μουστόγιαννης – Γαλάζιο «αρπακτικό» σε χοντρές απάτες με ΕΣΠΑ και όχι μόνο!

Γεωργιάδης για Μουστόγιαννη: “Είμαι οργισμένος με το μέγεθος της απάτης του- Θα σταθώ στο πλευρό των θυμάτων” (Αποκλειστικό ηχητικό)

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις