Μάκης Κατμερτζόγλου – Ιωάννα Τούνη: Πόλεμος για την διαρροή του ροζ βίντεο

Κατμερτζόγλου

Όταν πριν από περίπου δύο χρόνια το βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού «ταξίδευε» από κινητό σε κινητό και τελικά αναρτήθηκε σε ιστοτόπους με ερωτικό περιεχόμενο, πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα τα οποία πρωταγωνιστούσαν. Ήταν η, άγνωστη τότε, Ιωάννα Τούνη και η «γνωριμία της μιας βραδιάς», ο 35χρονος σήμερα Αρτέμιος (Μάκης) Κατμερτζόγλου.

Του ΦΩΤΗ ΑΝΔΡΕΟΥ


Τι αναφέρει στις μηνύσεις του ο επιχειρηματίας Μάκης Κατμερτζόγλου, ενώ η Ιωάννα Τούνη επιμένει: «Φίλος του το μαγνητοσκόπησε εν γνώσει του»


Από τότε κύλησε πολύ «νερό στο αυλάκι», μέχρι πριν από λίγες μέρες που η γνωστή πλέον Θεσσαλονικιά influencer, με τους χιλιάδες διαδικτυακούς ακολούθους, αποφάσισε να κατονομάσει τον νεαρό που ήταν ο άνθρωπος που ανάρτησε το επίμαχο βίντεο, εκμεταλλευόμενος το ότι εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση «βαριάς μέθης». Και ξαφνικά ξέσπασε ένας… πόλεμος δηλώσεων και αντιδηλώσεων που έφερε νέες μηνύσεις εκατέρωθεν.

«Γνώριζε»

«Ο Μάκης Κατμερτζόγλου είναι ο άνθρωπος ο οποίος με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε σεξουαλική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου. Ο ίδιος φαίνεται ξεκάθαρα να γνωρίζει την ώρα που ο φίλος του τραβάει, καθώς κοιτάει στην κάμερα, γελάει, κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει και συνεχίζει τη σεξουαλική πράξη», ανέφερε σε βίντεο που ανάρτησε η Ιωάννα Τούνη.

Είχε προηγηθεί μήνυση του 35χρονου σε βάρος της Ιωάννας Τούνη για συκοφαντική δυσφήμηση αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με κατονομάζει ότι διέρρευσα revenge porn βίντεο με εμένα και την ίδια σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου. Αυτό είναι ψευδές, καθώς για το εν λόγω βίντεο είχα υποβάλει στις 10 Μαΐου του 2020 μήνυση κατά παντός υπευθύνου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης. Από όσο γνωρίζω για το εν λόγω περιστατικό και η Τούνη Ιωάννα είχε κάνει μήνυση κατά αγνώστων, καθώς το αναφέρει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Η αλήθεια είναι ότι η συνεύρεσή μας ήταν απολύτως συναινετική σε υπαίθριο χώρο και δεν έχω καμία σχέση με τη λήψη και την αναπαραγωγή του εν λόγω βίντεο», αναφέρει στη μήνυσή του ο Μάκης Κατμερτζόγλου. Όσον αφορά την έρευνα των Αρχών για το επίμαχο βίντεο, «δεν προέκυψαν στοιχεία ταυτότητας των δραστών, με αποτέλεσμα η δικογραφία να τεθεί στο αρχείο ως κατ’ αγνώστων».

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη ήρθε μέσω της μήνυσης που κατέθεσε κατά του 35χρονου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα: «Υποβάλαμε μήνυση κατά του ανθρώπου που είχε ήδη καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη. Επίσης αναφέραμε και έχουμε κάνει μήνυση σε βάρος του ανθρώπου που τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο, που είναι φίλος του και τα στοιχεία του οποίου είχε πει στην κυρία Τούνη ο ίδιος ο καταγγελλόμενος. Πρόκειται για τον Χ.Χ., περίπου στην ίδια ηλικία με τον μηνυόμενο. Είναι δεδομένο, το οποίο αποδεικνύεται και από μάρτυρες, ότι τα δύο συγκεκριμένα άτομα κατέγραψαν την ερωτική στιγμή με τη σύμφωνη γνώμη του καταγγελλόμενου, χωρίς να γνωρίζει τίποτα η κυρία Τούνη, η οποία βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση».

Κατμερτζόγλου

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος, η influencer γνώριζε πολλά χρόνια τον καταγγελλόμενο, ενώ ένα διάστημα εργάζονταν μαζί. «Του είχε εμπιστοσύνη και μετά το συγκεκριμένο περιστατικό είχαν σχέση για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και δεν είχε δει κανέναν να τραβάει βίντεο, ήταν οι δυο τους. Μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητό του υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες με την ίδια να έχει σωριαστεί στο πίσω κάθισμα». Όπως λέει ο κ. Λύτρας, το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε με το τηλέφωνο του καταγγελλόμενου. Είπε μάλιστα στην πελάτισσά του ότι το έχει μόνο αυτός στην κατοχή του και το έχει σβήσει. «Έτσι την παρέσυρε και στην αρχή πήγε και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων, αλλά μετά αποδείχτηκαν όλα τα υπόλοιπα τα οποία πήγε και κατήγγειλε», πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Έχουμε υποβάλει τη συγκεκριμένη μήνυση σε βαθμό κακουργήματος και περιμένουμε τα αντανακλαστικά των Αρχών», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Υπόμνημα

Ο γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας προχώρησε στην υποβολή και δεύτερης μήνυσης κατά της Ιωάννας Τούνη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», στο υπόμνημα που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης επί της μήνυσης της Ιωάννας Τούνη, ο 35χρονος ζητά να τεθεί στο αρχείο η συμπληρωματική μήνυση ως προς το πρόσωπό του «ως αστήρικτη και νόμω αβάσιμη». Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «είναι σαφές ότι ποτέ δεν επιθυμούσα την δημοσιοποίηση του εν λόγω περιστατικού και την εν γένει δημοσιότητα, σε αντίθεση την Ιωάννα Τούνη η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του Διαδικτύου από τον οποίο και αποκερδαίνει χρήματα (γνωστή ως influencer) και αυτή επαναφέρει κάθε φορά στην δημοσιότητα το εν λόγω βίντεο».

Οι συνήγοροι του 35χρονου Α. Κατμερτζόγλου, Ιωάννης Γλύκας και Σωτηρία Πανουσάκη, προέβησαν στην εξής δήλωση για την υπόθεση: «Απορίας άξιο είναι το γεγονός της επιλογής του χρόνου της δημοσιοποίησης του προσώπου που δήθεν ευθύνεται για τη διαρροή του επίμαχου βίντεο! Πέντε χρόνια σχεδόν από το ‘‘συμβάν’’ και δυο χρόνια μετά την πρώτη δημοσιοποίησή του για πρώτη φορά αναφέρεται το όνομα του συγκεκριμένου άνδρα, όταν εκείνος ήταν ο πρώτος που υπέβαλε έγκληση και η δική της (έγκληση) κατατέθηκε μετά από 36 ώρες σχεδόν από τη δική του και ήταν κατά αγνώστων και ουδέποτε αναφέρθηκε σε εκείνον! Γιατί τώρα; Μήπως η επιλογή του χρόνου έχει σχέση με άλλη υπόθεση που απασχόλησε την επικαιρότητα στο τέλος του χρόνου ως revenge porn! Γιατί επιλέγεται αυτός ο όρος στις αναρτήσεις της καταγγέλλουσας, όταν είναι σαφές ότι εδώ δεν μπορεί να σταθεί νομικά, γιατί ουδέποτε είχαν σχέση και δεν προέβη σε οποιαδήποτε πράξη για να την εκδικηθεί! Δεν ευθύνεται ούτε για την παραγωγή και πολύ περισσότερο για την περαιτέρω αποστολή σε τρίτους του συγκεκριμένου βίντεο».

Κατμερτζόγλου
Ιωάννης Γλύκας
Κατμερτζόγλου
Σωτηρία Πανουσάκη

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιασμός ανήλικης: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα – “Μου απέκρυψε στοιχεία”

Προκαταρκτική έρευνα για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις