Γ. Κώτσηρας: Παρατείνονται για ένα εξάμηνο οι όροι λειτουργίας των πολιτικών δικαστηρίων που είχαν ψηφιστεί για την αποφυγή συγχρωτισμού

ΑμεΑ

Τις ρυθμίσεις για τη λειτουργία των πολιτικών δικαστηρίων, που έχουν περιληφθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, για την ανακουφιστική φροντίδα, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια.

«Παρατείνεται για ένα εξάμηνο ακόμα, δηλαδή μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, η δυνατότητα των πολιτικών δικαστηρίων να προβαίνουν σε καταμερισμό του πινακίου, να ζητούν οι δικηγόροι αναβολή την προηγούμενη της δικασίμου μέσω «email», να προηγούνται υποθέσεις που δεν θα καταθέσει μάρτυρας στο ακροατήριο», είπε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και πρόσθεσε ότι με αυτό τον τρόπο συνεχίζεται «μια εφαρμοσμένη καθημερινότητα, σε σχέση με την προστασία από τον COVID-19 και διευκολύνονται οι διάδικοι, οι μάρτυρες από περιπτώσεις συγχρωτισμού, που πολλές φορές προκαλούν μη ευρυθμία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλιούπολη: Ανατροπή – Απαλλακτική η εισαγγελική πρόταση για τον πατέρα και τον αστυνομικό στην υπόθεση trafficking της 20χρονης

Ο επιχειρηματίας Β. Μαρινάκης κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις