Διακόπηκε ξανά η δίκη του ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση

ντράμερ

Για τις 16 Ιανουαρίου διεκόπη από το Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του πρώην ντράμερ των ΠΥΞ-ΛΑΞ, ο οποίος βρίσκεται ενώπιον των δικαστικών αρχών για σεξουαλική κακοποίηση

Για τις 16 Ιανουαρίου διεκόπη από το Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του πρώην ντράμερ των ΠΥΞ-ΛΑΞ, ο οποίος βρίσκεται ενώπιον των δικαστικών αρχών για σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών κατά την περίοδο 2007-2015.

Ο ντράμερ φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται, κυρίως σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, όπως καταγγέλουν οι κοπέλες που παραθέριζαν με τις οικογένειές τους.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το ένα κάμπινγκ ο κατηγορούμενος είχε διωχθεί καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν ενημερωθεί για τις καταγγελίες σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αρνείται τις νέες κατηγορίες σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 12 χρόνια κάθειρξης για ασέλγεια σε βάρος ενός 6χρονου τότε κοριτσιού, καθώς το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, έδωσε όμως αναστέλλουσα ισχύ στην ποινή μέχρι και το εφετείο.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις