Έγκλημα στα Τέμπη: Ομιλίες σε όλη την Ελλάδα από συγγενή θύματος και την ΑΚΜΕ “ΙΣΟΝΟΜΙΑ”

δικογραφία
Αναμένα κεριά και πλακάτ με συνθήματα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας πολιτών για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στην Κόρινθο την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023. Αργά το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου μία επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε μετωπικά με μία εμπορική στα Τέμπη, με πάνω από 350 επιβαίνοντες. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμο Β', Κωνσταντία Δημογλίδου, στους 57 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, ενώ παραμένουν για νοσηλεία 38 επιβάτες, 31 σε απλές κλίνες και 7 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Σοβαρή προσπάθεια ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών με στόχο την κινητοποίηση και εγρήγορση, λόγω των σοβαρών προβλημάτων της χώρας με το κράτος δικαίου και την υπερβολική πολυεπίπεδη ανομία. Ομιλητές: Χρήστος Κωνσταντινίδης σύζυγος θύματος στα Τέμπη, Ζάκης Πολυζωίδης διαχειριστής ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ.

Παρακαλείσθε όπως προωθήσετε την πολύ σοβαρή δράση (ομιλίες) που γίνεται από τον κύριο Κωνσταντινίδη για απονομή δικαιοσύνης και φυσικά όσοι μπορείτε, να παρευρεθείτε στις ομιλίες.

Εκτός από το  παρόν άρθρο, θα βρείτε το πρόγραμμα των ομιλιών στην ιστοσελίδα μας www.amkeisonomia.com, μενού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ.

Ξεκινάμε από Ηράκλειο Κρήτης στις 21.05.2024 και τελειώνουμε στην Θεσσαλονίκη 01.06.2024.

Ο κ. Κωνσταντινίδης στον Σαχίνη 20.05.2024 εδώ

Ο κ. Πολυζωίδης στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο εδώ

Η δράση για τα ΤΕΜΠΗ και την συμπληρωματική ομαδική μήνυση εδώ

Όλες οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ εδώ

Τέμπη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις