Δίκη θανάτου Μελίνας: Νέα εμπλοκή στην πολύκροτη δίκη – Τι συνέβη

Μελίνας

Νέα εμπλοκή στην πολύκροτη και πολύπαθη υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αίτημα εξαίρεσης υπέβαλαν δύο από τους πραγματογνώμονες γιατρούς.

Αυτό σημαίνει νέες εξελίξεις και πιθανότατα καθυστερήσεις στην υπόθεση με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μία εξέλιξη πάντως που προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά καθώς οι δύο πραγματογνώμονες που ζητούν να εξαιρεθούν είχαν ήδη απαντήσει στα ερωτήματα που είχε θέσει το δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή, η δίκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας διεκόπη για τις 16 Φεβρουαρίου, γεγονός που προκάλεσε την οργή του πατέρα της Μάνου Παρασκάκη.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού μάλιστα είχε δηλώσει “πάρα πολύ θυμωμένος που ορίστηκαν πραγματογνώμονες, οι οποίοι είναι από το ίδιο εργασιακό περιβάλλον της κατηγορούμενης”, ενώ έδειξε να προσβάλλεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η κατηγορουμένη αντιμετωπίζεται από τους συνηγόρους της “σαν να έχει δικαιωθεί ήδη”, ευρισκόμενη όπως υποστήριξε ο κ. Παρασκάκης “στο επίκεντρο” της προσοχής, παρότι στη θέση αυτή θα έπρεπε να βρίσκεται η μικρή Μελίνα.
“Το δικαστήριο γίνεται για να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε!” είχε επισημάνει μεταξύ άλλων ο κ. Παρασκάκης.

πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη θανάτου Μελίνας: Νέα διακοπή και το ξέσπασμα του πατέρα

Δίκη θανάτου Μελίνας: Στις 29 Ιανουαρίου η απόφαση του δικαστηρίου

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις