Δίκη Φιλιππίδη: «Τρελό είναι μωρέ, δεν το βλέπεις;» έλεγε στις πρόβες – Δημητρακόπουλος: Οι γυναίκες μέσα στο δικαστήριο εμφανίζονται σαν σε μοναστήρι

Πέτρος Φιλιππίδης
Πέτρος Φιλιππίδης

Την πεποίθησή του ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει κάνει τίποτα από όσα του αποδίδονται εξέφρασε ο σύζυγος της αδελφής της Ελπίδας Νίνου καταθέτοντας στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου δικάζεται ο γνωστός ηθοποιός.


Ο μάρτυρας, ο οποίος εργαζόταν στα θέατρα «Μουσούρη» και «Ηβη», ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «δεν πίστεψα τίποτα από τις καταγγελίες. Τον πήρα τηλέφωνο να δω τι έγινε. Μου λέει, ό,τι ακούς είναι ψέματα. Οι σχέσεις του με τις συναδέλφους του ήταν πολύ καλές, εκτός από την περίοδο των προβών. Με όσους έχω συνεργαστεί σκηνοθέτες συμβαίνει αυτό».

Σε ερώτηση αναφορικά με τον Σεπτέμβριο του 2008 όταν, κατά το κατηγορητήριο, ο Πέτρος Φιλιππίδης βίασε για δεύτερη φορά την πρώτη καταγγέλλουσα, ο μάρτυρας απάντησε ότι τότε «είχα ανεβεί Αθήνα για πρόβα στις «Κουζίνες». Εμφανίστηκε η πρώτη καταγγέλλουσα και μου λέει «θέλω να δω τον Πέτρο». Της λέω να του το πω. Τον ρώτησα, είδα ότι αντέδρασε λίγο κάπως, και μου λέει καλά «βάλε τη στο βάθος να βλέπει να καθίσει ήσυχη». Την έβαλα στη 13η σειρά και συνεχίστηκε η πρόβα. Μόλις τελείωσε η πρόβα η πρώτη καταγγέλλουσα έφυγε μόνη της. Μετά από κάποιες μέρες ξαναήρθε. Της λέω «δεν μπορείς να έρχεσαι έτσι, μου κάνει φασαρία». Μου απάντησε «μα του έχω μιλήσει» και μπήκε μέσα. “Αστην να βλέπει μωρέ, πάει στη δραματική σχολή. Τρελό είναι δεν το βλέπεις;”» είπε σύμφωνα με τον μάρτυρα ο κατηγορούμενος.
Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις