Απόστολος Λύτρας: Προφυλακίζεται ο ποινικολόγος – Έφυγε από την Ευελπίδων, οδεύει στον Κορυδαλλό

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται αυτή την ώρα ο Απόστολος Λύτρας καθώς ολοκληρώθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η διαδικασία εκτέλεσης του εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του μετά τη μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

της Χριστίνας Αντωνοπούλου

Σήμερα και λίγο πριν τις 11 ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, έφτασε στην Ευελπίδων και βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα της ανακρίτριας και στην συνέχεια να οδηγηθεί στις φυλακές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του ποινικολόγου υπέβαλε το βράδυ της Τρίτης μήνυση σε βάρος του υποστηρίζοντας ότι είχε παραβιάσει τους όρους που του είχαν τεθεί. Ο Απόστολος Λύτρας αναζητούνταν και έτσι η ανακρίτρια εξέδωσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για να προφυλακιστεί. Ο ποινικολόγος λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε μόνος του στο ΑΤ Παλλήνης.

Ο κος Λύτρας βρέθηκε στον Εισαγγελέα ποινικής δίωξης στο κτίριο 16 της εισαγγελίας, καθώς εκτελέστηκε το ένταλμα και έγιναν τα διαδικαστικά.

Στο πλευρό του ήταν η αδερφή του Απόστολου Λύτρα, Βίκυ Λύτρα και ο Δικηγόρος του.

Το περιβάλλον του προσπάθησε να τον κρατήσει ήρεμο λέγοντας του ότι «όλα καλά θα πάνε πρώτα από όλα η υγεία σου».

Να τονίσουμε πως η κατάσταση της υγείας του είναι λίγο επιβαρυμένη καθώς ο ίδιος έχει έντονο βήχα όσο περιμένει να ξανά εισέλθει στον εισαγγελέα Ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz μόλις ο αστυνομικός του έβγαλε τις χειροπέδες, η αδερφή του είπε «να είσαι ήρεμος γιατί τα παιδιά έχουν προτεραιότητα αυτή την στιγμή.»

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε από αστυνομικό να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου και θα κρατηθεί. Η Βίκυ Λύτρα και ο δικηγόρος του εξήλθαν από την μπροστινή είσοδο των δικαστηρίων βιαστικά χωρίς να θέλουν να κάνουν κάποια δήλωση.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις