Αποκλειστικό: Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Κουτσολιούτσος

Στις φυλακές Κορυδαλλού, εκεί όπου βρίσκεται ο πατέρας του Δημήτρης, αναμένεται να μεταφερθεί ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. Όπως πληροφορείται το dikastikoreportaz.gr ο Mr Folli-Follie ο οποίος έχει προφυλακισθεί για το σκάνδαλο-μαμούθ, αναμένεται να “αποχωρήσει” από τις φυλακές Τρικάλων όπου βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της κράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος κρατείται στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού εκεί όπου “φιλοξενούνται”, συνήθως κρατούμενοι οι οποίοι κατηγορούνται για οικονομικά εγκλήματα.

Οι συνθήκες στις φυλακές των Τρικάλων φάνηκαν απότι φαίνεται “δύσκολες” για τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, καθώς όπως είναι γνωστό σε αυτές δεν υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού μεταξύ των “σκληρών ποινικών” και των πιο light κρατουμένων. Έτσι λοιπόν αναμένεται η μεταφορά του στην ίδια φυλακή με τον ηλικιωμένο πατέρα του και για έναν επιπλέον λόγο προκειμένου να του παράσχει την οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος είχε καταθέσει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με το αίτημά του να απορρίπτεται.

Πατέρας και υιός είχαν προφυλακισθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά την απολογία τους ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο της Folli-Follie. Την ίδια στιγμή όπως έχει αποκαλύψει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική αγώνας της νέας διοίκησης σε ότι αφορά τον εντοπισμό των τον “χαμένο θησαυρό” της οικογένειας Κουτσολιούτσων.

Ήδη έχουν κατασχεθεί, προσωρινά, με δικαστικές αποφάσεις μια θαλαμηγός και ένας σκάφος. Πρόκειται για το 9μετρο σκάφος «Ginger Aegean» το οποίο θα παραμείνει σε αναγκαστικό αγκυροβόλι στο λιμάνι των Σπετσών «ή όπου αλλού ναυλοχεί» κατά την έκδοση της προσωρινής διαταγής, έως ότου συζητηθεί η νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η νέα διοίκηση της εταιρείας σε βάρος του προφυλακισμένου πρώην προέδρου της. Η πρώτη θαλαμηγός ήταν η “Phalarope”. Υπενθυμίζεται, μεταξύ άλλων, ότι η νέα διοίκηση της εταιρείας υπέβαλε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών έγκληση κατά του Δημήτρη Κουτσολιούτσου για κακουργηματική υπεξαίρεση, κατά τη διάρκεια του έτους 2018, συνολικού ποσού 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες και για άλλα ποσά που αναλήφθηκαν από το ταμείο της εταιρείας και δεν επεστράφησαν.

 

Μην χάσετε την εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 6/12.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις