Υπόμνημα – σοκ από τους γονείς της 12χρονης αθλήτριας: «Ο “πρόεδρος” μας είπε “μήπως η κόρη σας τα ‘θελε;”»

πάλης
Στο φως της δημοσιότητας το υπόμνημα – σοκ των γονέων της 12χρονης αθλήτριας που είχε αποπλανηθεί από τον προπονητή της πάλης, μέσα από το dikastikoreportaz.gr. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της «ΜΠΑΜ» για τη δυσώδη κατάσταση που επικρατούσε στην Ομοσπονδία Πάλης.

 

Σε ένα υπόμνημα – φωτιά προς τον Εισαγγελέα, το οποίο υπερβαίνει τις 1000 λέξεις, οι γονείς δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο του Κώστα Θάνου και στα “πλοκάμια” με τα οποία περιέβαλλε την Ομοσπονδία Πάλης. Οι γονείς έκαναν αναφορά στις καταθέσεις δύο αθλητών πάλης που είχαν διατελέσει στην Ομοσπονδία, μέσα από τις οποίες είχαν επισημάνει στις Αρχές ότι ο Κώστας Θάνου υπέθαλπτε τη “σχέση” του 47χρονου προπονητή Σπύρου Μπούσουλα με τη 12χρονη αθλήτρια!

Επίσης, επικαλούνται τη μαρτυρία της ολυμπιονίκη Βούλας Ζυγούρη, η οποία είχε υποδείξει στον Κώστα Θάνο να απομακρυνθεί ο “αμαρτωλός” Μπούσουλας από την Ομοσπονδία. Μάλιστα, οι γονείς της 12χρονης σημειώνουν ότι ο Θάνος είναι το πρόσωπο ο οποίος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όσον αφορά τις αποφάσεις που λαμβάνονται τυπικά από το ΔΣ.

Βέβαια, ο συγκεκριμένος παράγοντας δεν άφηνε μόνο τις πράξεις να μιλούν για λογαριασμό του. Όταν οι γονείς ανήσυχοι προσπάθησαν να μιλήσουν στον Κώστα Θάνο για το ζήτημα του παιδιού τους, εκείνος τους έδωσε την εξής αηδιαστική απάντηση: «μήπως η κόρη σου τά’θελε;»…

Διαβάστε αναλυτικά το υπόμνημα – σοκ των γονέων της 12χρονης:

Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα.

Με τις 779,819,887,888,987,988,989/2018 αποφάσεις του Β’ Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, ο Σπυρίδων Μπούσουλας μετά από μήνυσή μας καταδικάσθηκε για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι και τα 14 έτη και για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’εξακολούθηση. Ο κατηγορούμενος εμφανιζόταν ως ιδρυτής και προπονητής στο σωματείο Μιλτιάδης Μαραθώνα για το άθλημα της πάλης.

Ανακριτικά για την υπόθεση του παιδιού μας, είχαν δώσει καταθέσεις άνθρωποι του αθλήματος που είχαν διατελέσει στην ομοσπονδία και συγκεκριμένα ο προπονητής Γεώργιος Πάχτας και ο διαιτητής Κώστας Κανελλάκης.

Και οι δύο είχαν αναφερθεί στο γεγονός ότι είχε γίνει γνωστή η ανάρμοστη σχέση του 47χρονου προπονητή με το 12χρονο παιδί μας στον ευρύτερο κύκλο της ομοσπονδίας με έμφαση στον Κώστα Θάνο, (ο οποίος όμως δεν είχε καμία γνωστή ιδιότητα στο ΔΣ της ομοσπονδίας) και η σχέση αυτή υποθάλπετο και επί της ουσίας ενθαρρυνόταν από τον κύριο αυτόν.

Τα ίδια με περισσότερες λεπτομέρειες επανέλαβαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και η εισαγγελία πλημμελειοδικών που επελήφθη της αποπλάνησης του παιδιού μας, δεν διερεύνησε την υπόθεση στην προέκτασή της αυτή αλλά αρκέστηκε στην σύλληψη και τελικά πρωτόδικη καταδίκη του αυτουργού της πράξης, σε 12ετή κάθειρξη. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο είχε προσδιοριστεί μετ’αναβολήν για τις 5/2/2021, οπότε και αποσύρθηκε σύμφωνα με τις κανονιστικές διατάξεις περί κορωνοϊού.

Πρόσφατα, μετά τον καταιγισμό αποκαλύψεων που επέφερε η δημόσια καταγγελία της ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου, νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το παιδί μας και την ομοσπονδία της πάλης είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, η Βούλα Ζυγούρη, ολυμπιονίκης στο άθλημα της πάλης, αποκάλυψε περιστατικά που είχαν πέσει στην δική της φυσική αντίληψη αναφορικά με τον καταδικασθέντα προπονητή. Καθώς και ότι είχε υποδείξει στον Κώστα Θάνο, πραγματικό αποκλειστικό πρόεδρο και μοναδικό λήπτη όλων των αποφάσεων που αφορούσαν την ομοσπονδία και τους συμμετέχοντες με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτήν, να απομακρυνθεί ο Μπούσουλας από την ομοσπονδία.

Ιδίως δε είχε η ίδια επισημάνει στον Κώστα Θάνο την απρεπή συμπεριφορά του προπονητή προς τις ανήλικες (απρεπής διότι ενείχε στοιχεία ασελγών πράξεων, όπως ότι κάθιζε ο κύριος αυτός ανήλικες στα γόνατά του και τις θώπευε στην ευρύτερη περιοχή των μηρών).

Επίσης του είχε επισημάνει ότι ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΎΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ προπονητής με την τεχνική έννοια του όρου, διότι δεν είχε καμία σχέση με την πάλη, ούτε αθλητής ήταν, ούτε διακρίσεις είχε.

Αυτός ήταν εξάλλου ο λόγος για τον οποίον, ο πραγματικός και μοναδικός διοικητής της ομοσπονδίας της πάλης Κώστας Θάνος, δημιούργησε μία σχολή προπονητών στην ομοσπονδία, όπου «φοίτησε» και ο κατηγορούμενος Μπούσουλας, ώστε να νομιμοποιούνται τύποι σαν κι αυτόν.

Τον κατηγορούμενο χρησιμοποιούσε η ομοσπονδία σε επίσημες διοργανώσεις της ως και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2017, παρότι ο κ. Θάνος είχε ενημερωθεί για την αποπλάνηση του παιδιού μας στο καμπ στην …..

Περαιτέρω, σε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας της πάλης Δημήτριος Κολιτσόπουλος ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στον αισχρό δήθεν προπονητή που αποπλάνησε το παιδί μας, και στους τρόπους που ο Θάνος συγκάλυπτε τις παράνομες και ανόσιες συμπεριφορές του συγκεκριμένου εις βάρος ανήλικων παιδιών όπως το δικό μου.

Ο κ. Κολιτσόπουλος εκτός του ότι ξεκάθαρα κατονομάζει τον Κώστα Θάνο ως μοναδικό, αποκλειστικό διοικητή και οικονομικό διαχειριστή της ομοσπονδίας της πάλης, στοιχειοθετεί εις βάρος του και μία σειρά από αδικήματα, όπως αυτά της απιστίας εις βάρος της ομοσπονδίας, η οποία χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το δημόσιο, της απάτης, της πλαστογραφίας βιβλίων σωματείων τα οποία αποκτούσε στην κατοχή του εκβιάζοντας σωματεία και πρόσωπα του αθλήματος, τα αδικήματα της εκβίασης, δωροδοκιών, κλπ τα οποία πρέπει να διερευνηθούν από εσάς. Ολόκληρο τον ποινικό κώδικα καταθέτει ο τέως αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ότι έχουν παραβιάσει τα μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας με την καθοδήγηση του κ. Θάνου, ( ενδεχομένως στην ύστατη προσπάθειά του να βοηθήσει στην αποκάλυψη των δυσωδών πράξεων του Θάνου και των συνεργατών του και να ανακτήσει την υστεροφημία του καθώς υπήρξε στενότατος συνεργάτης του). Ομολογώντας αδικήματα στα οποία συμμετείχε και ο ίδιος (τουλάχιστον εκ της απραξίας του και με την ανοχή του στον Θάνο και το κύκλωμά του).

Το 2016 τον Ιούνιο ο κ. Κολιτσόπουλος παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος επισημαίνοντας έλλειψη διαφάνειας και κακοδιαχειρίση  του Θάνου και της κουστωδίας του στην επιστολή παραίτησής του.

Περαιτέρω ο προπονητής Πάχτας Γεώργιος σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» μίλησε για νονό και εγκληματική οργάνωση στην ομοσπονδία της πάλης και προανήγγειλε αποκαλύψεις για μαστρωπείες!!!

Τέλος αναφορικά με τον σημαίνοντα ρόλο του Θάνου στην ομοσπονδία και για την συγκάλυψη, με όρους αντικειμενικά και υποκειμενικά στοιχειοθετημένων τιμωρητών πράξεων συνέργειας στα αδικήματα του προπονητή εις βάρος του παιδιού μας, εισφέρω και εγώ, ο πατέρας της ανήλικης δύο σημαντικά στοιχεία που αποδεικνύουν την εν γνώσει του ηθελημένη συνέργειά του σε αυτά.

1.      Τον Σεπτέμβριο του 2018 πήγα στα γραφεία της ομοσπονδίας πάλης  και ζήτησα να μου χορηγήσουν κατάσταση των αγώνων στους οποίους συμμετείχε η ανήλικη κόρη μας παρά την αντίθεσή μας.

Όταν μπήκα στα γραφεία της ομοσπονδίας συνάντησα μία γραμματέα και της ζήτησα αυτό που ήθελα να καταθέσω. Εκείνη μου υπέδειξε να περιμένω. Μετά αναμονή μισής ώρας ήλθε ο Θάνος στην ομοσπονδία φωνάζοντας. Ζήτησε να μου μιλήσει και με περίσσιο θράσος μου είπε τελικά «μήπως η κόρη σου τά’θελε;»

Αυτή ήταν η νοοτροπία και η αποφασιστική συμβολή του Θάνου ως διοικητή και διαχειριστή της Ομοσπονδίας στα αδικήματα εις βάρος του παιδιού μου.

2.      Εισφέρω επίσης το γεγονός ότι ο Θάνος και η Ομοσπονδία Πάλης συνέχισαν να συνεργάζονται στενά με το σωματείο του φυλακισθέντος κατηγορουμένου αν και αυτό δεν είχε προσκομίσει ποτέ τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση. Λόγος για τον οποίον το σωματείο διαγράφηκε το έτος 2018 από το μητρώο της γενικής γραμματείας αθλητισμού.

Γεγονός είναι ότι η διερεύνησή Σας οφείλει να συμπεριλάβει και δημοσίους υπαλλήλους (της γενικής γραμματείας αθλητισμού ιδίως, της περιφέρειας του υφυπουργείου αθλητισμού κλπ).

Ο ……. συνέχισε να λειτουργεί με προπονήτρια την Βουλγάρα συμβία του κατηγορουμένου, Μαρία Τοντόροβα, παρά την σύλληψη του συγκεκριμένου κατηγορουμένου!!!

Η κυρία αυτή παρίστανε την προπονήτρια σε επίσημες διοργανώσεις της ομοσπονδίας και φωτογραφιζόταν ως επίσημη προπονήτρια με τον Θάνο και τους λοιπούς παρότι εν γνώσει τους δεν είχε την παραμικρή σχέση με το άθλημα της πάλης. Και χειραγωγούσε το παιδί μας συναισθηματικά ώστε να μην καταφερθεί ποτέ εναντίον του κατηγορουμένου που την είχε αποπλανήσει.

3.      Η κόρη μας εις βάρος της οποίας διεπράχθη το αδίκημα, η οποία εξακολουθεί να παρασύρεται από την συμβία του κατηγορουμένου, τον Θάνο και τους λοιπούς, παρά  την αντίθετη θέλησή μας, συμμετείχε σε αγώνες της ομοσπονδίας της πάλης στους οποίους πήγαινε μαζί με την συμβία του κατηγορουμένου που την αποπλάνησε.

Μάλιστα έλαβε βραβείο στις 28/7/2019 για το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στους αγώνες στην Χαλκίδα. Ως πρόεδρος υπογράφει ο κ. Κώστας Θάνος! Παρότι επίσημα δεν κατέχει καμία θέση στο ΔΣ από τότε που παραιτήθηκε. Βλέπετε ο κ. Θάνος δεν άντεχε να μην φαίνεται και τύποις πρόεδρος!

Το ακόμα σπουδαιότερο όμως, που αποδεικνύει ότι και ο ίδιος συμμετέχει στην χειραγώγηση του παιδιού μας, είναι ότι όταν ξεκίνησε η δημοσιότητα στην δική μας υπόθεση, επ’ευκαιρία της υπόθεσης Μπεκατώρου, η κόρη μας, καθοδηγούμενη προφανώς από τον κ. Θάνο, κατέβασε το κορνιζαρισμένο δίπλωμά της από τον τοίχο για να μην φαίνεται ότι παρουσιάζεται ως πρόεδρος το 2019 ενώ τυπικά δεν ήταν….

4.      Επιπλέον την 25/1/2020 ο κ. Θάνος βγήκε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 και αποκάλυψε προσωπικά στοιχεία που ταυτοποιούν το παιδί μας, ότι δηλαδή το περιστατικό που ήρθε στην δημοσιότητα έχει συμβεί στ…….. κι ότι το παιδί μας έφυγε από το σχολείο που φοιτούσε στ……. λόγω σχολικού εκφοβισμού και ότι πλέον φοιτά στο σχολείο τ……………

Για εμάς ήταν εξαιρετικά οδυνηρή η αποκάλυψη του σχολείου όπου σήμερα φοιτά το παιδί μας καθώς εκεί δεν ήταν γνωστό τι της είχε συμβεί και πλέον, μετά την δημόσια αναφορά του κ. Θάνου έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Επιπρόσθετα, δημοσιεύθηκε στις 7/2/2021 στην εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» συνέντευξη πρωταθλητή που δεν κατονομάζεται, ο οποίος καταγγέλλει ότι  άνθρωποι της ομοσπονδίας εξώθησαν τον ίδιο στην πορνεία, προς επίρρωση όσων ήδη σας έχω εκθέσει.

Το παιδί αυτό ήταν ανήλικο όταν έλαβαν χώρα τα καταγγελλόμενα αλλά σήμερα είναι ενήλικας. Ονομάζεται ………………. όπως έμαθα και προτίθεται να καταθέσει ενώπιόνΣας αναφορικά με όσα έζησε, ο ίδιος καθώς και ο προπονητής του …………..

Αναφορικά με όσα σας καταθέτουμε, προσκομίζουμε συνεντεύξεις, έγγραφα και φωτογραφίες που θα σας βοηθήσουν στην εξονυχιστική διερεύνηση της υπόθεσης.

…………………………………………..

Μάρτυρες ζητούμε να εξετάσετε  τους:

………………………..

ΑΘΗΝΑ 7/2/2021

ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή πάλης στον Πέτρο Κουσουλό – Απίστευτες καταγγελίες για τη δράση του!(βίντεο)

Ομοσπονδία Πάλης: Στον αθλητικό εισαγγελέα οι αποκαλύψεις της “ΜΠΑΜ”

 

Ο προπονητής βιαστής με τις πλάτες τις ομοσπονδίας

 

Ομοσπονδία Πάλης : Σοκαριστικές καταγγελίες για κύκλωμα πορνείας και συγκάλυψη παραγόντων

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις