Ομοσπονδία Πάλης: Στον αθλητικό εισαγγελέα οι αποκαλύψεις της “ΜΠΑΜ”

πάλης

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ομοσπονδία Πάλης! Την παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” σχετικά με τις οικονομικές ατασθαλίες αλλά και τα περιστατικά σεξουαλικών κακοποιήσεων που φέρονται να λαμβάνουν χώρα στο άθλημα της Πάλης με την ανοχή της Ομοσπονδίας. Ήδη η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κυρία Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, διαβίβασε τον φάκελο με τα σχετικά δημοσιεύματα στον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος διενεργεί ποινική προκαταρκτική έρευνα.

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” είχε φιλοξενήσει τις καταγγελίες του αρχιπροπονητή της χρυσής Ολυμπιακής Ομάδας του 2004, Γιώργου Πάχτα, ο οποίος έκανε λόγο για ύπαρξη “εγκληματικής οργάνωσης” αλλά και κύκλωμα το οποίο προωθεί ανήλικους αθλητές στην πορνεία! Μάλιστα η εφημερίδα είχε αποκαλύψει και έγγραφα-ντοκουμέντα τα οποία αποκάλυπταν την κακοδιαχείριση η οποία φέρεται να λαμβάνει χώρα στην Ομοσπονδία Πάλης, με καταγγελίες για σωματεία-σφραγίδα, καθώς και πιέσεις και εκβιασμούς προς σωματεία, προπονητές και φυσικά αθλητές.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα “Μ” την Κυριακή ετοιμάζεται να δημοσιεύσει αποκλειστική συνέντευξη έλληνα πρωταθλητή ο οποίος όχι μόνο περιγράφει την τραυματική εμπειρία του, όταν στελέχη της Ομοσπονδίας τον έστειλαν στο…σπίτι ανώμαλων χορηγών αλλά αποκαλύπτει και πολλές περιπτώσεις συναθλητών του! 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις