Σε… καραντίνα η υπόθεση Novartis

ανακρίτρια

Στον πάγο μπαίνουν… προσωρινά οι ανακρίσεις για την υπόθεση της Νοvartis στον Άρειο Πάγο, με αφορμή την υπόθεση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως γράψαμε νωρίς το πρωί, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης νοσηλεύεται λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Τόσο η ανακρίτρια, όσο και η αρμοδία γραμματέας τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα 14 ημερών, λόγω COVID-19, μετά την εξέταση ως μάρτυρα του κ. Καλογήρου, πρόσωπο με το οποίο ήρθαν σε επαφή νωρίτερα.

Από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες υπεδείχθη στην κυρία Αλεβιζοπούλου και την κα. γραμματέα, όπως και τα μέλη των οικογενειών τους, να τεθούν σε προληπτική καραντίνα και μετά την παρέλευση πενθημέρου να υποβληθούν σε τεστ για COVID-19.

Κατά συνέπεια, οι ανακρίσεις για την Novartis, αναστέλλονται προσωρινά και όπως αναστέλλονται και οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Όπως μαθαίνει το Dikastikoreportaz.gr, την ερχόμενη Δευτέρα, επρόκειτο να καταθέσει ο πρώην Οικονομικός Εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου. Ως εκ τούτου αναβάλλεται η κατάθεσή του.

Δείτε επίσης:

Novartis: Αίτημα του Γιάννη Στουρνάρα να καταθέσει ως μάρτυρας ο Σταύρος Κοντονής

Novartis: Δέκα πολιτικά πρόσωπα και δύο εισαγγελείς έχουν καταθέσει έως τώρα στην ανακρίτρια

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις