Το παρασκήνιο για την τρίτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και τις ανακοινώσεις Κούγια

Λιγνάδη Κούγια

Αποκαλύψεις για την τρίτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη έγιναν  μέσα από την εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Ο τρίτος μηνυτής είχε επικοινωνήσει με τη δημοσιογράφο του καναλιού Ρία Τσοχαντάρη στις 25 Φεβρουαρίου και της είχε αναφέρει αναλυτικά τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη. Υπενθυμίζεται ότι ο μηνυτής κατήγγειλε ότι ο σκηνοθέτης τον βίασε μέσα στο σπίτι του στο Μεταξουργείο το 2018. Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε μάλιστα ότι μίλησε και η ίδια χθες μαζί του. Ο ίδιος ζητούσε επιτακτικά να μιλήσει στην εκπομπή για όσα πέρασε , έχει μάλιστα δώσει συνέντευξη η οποία δεν έχει προβληθεί καθώς οι υπεύθυνοι της εκπομπής προτίμησαν να κατατεθεί πρώτα επίσημα η μήνυση. Στην εκπομπή σχολιάστηκαν και οι σημερινές ανακοινώσεις του Αλέξη Κούγια ο οποίος  καταφέρεται σε βάρος μηνυτών και ενός “ανερχόμενου δημοσιογράφου.” Μεταξύ άλλων αναφέρει: “Εχθές το βράδυ πολύ σοβαρός δημοσιογράφος με ενημέρωσε ότι πρωταγωνιστής σε αυτές τις ενέργειες εις βάρος του εντολέως μου είναι ένας φιλόδοξος, νέος δημοσιογράφος, ο οποίος στρατολογεί τα φερόμενα ως θύματα και ακολούθως τα διοχετεύει σε έναν άντρα και μια γυναίκα δικηγόρο.
Μου απεκάλυψε, μάλιστα, ότι τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν πάλι με την ίδια διαδικασία δύο νέοι βιασμοί, τους οποίους χειρίζεται γυναίκα δικηγόρος.”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα ανακοίνωση Κούγια με απειλές κατά μηνυτών και δημοσιογράφων

 

Νέα μήνυση κατά του Δ. Λιγνάδη- Καταγγέλλεται για βιασμό το 2018- Οι ανατριχιαστικές περιγραφές

 


Η μήνυση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη κατατέθηκε, την 1η Μαρτίου, από έναν ενήλικα άνδρα ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι του ηθοποιού το 2018. Πρόκειται για πρόσωπο που δεν έχει σχέση με το χώρο της υποκριτικής και ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκε με τον ηθοποιό το Νοέμβριο του 2018 στην οδό Μαντζώνος στο Μεταξουργείο.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr η γνωριμία με τον ηθοποιό πραγματοποιήθηκε μπροστά από το 51ο Δημοτικό σχολείο. Εκείνη την ημέρα ο Λιγνάδης, σύμφωνα με τον μηνυτή Δ.Μ., τον κάλεσε στο σπίτι του όπου παρήγγειλε ναρκωτικά (χασίς). “Μου είπε ότι θεωρούσε τον εαυτό του ως τον μεγαλύτερο ηθοποιό και σκηνοθέτη της εποχής, αναφέροντάς μου διάφορες θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες είχε συμμετάσχει… Επίσης ότι έχει πολύ μεγάλες και ισχυρές γνωριμίες στο χώρο της πολιτικής και στον χώρο της τέχνης…”. Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι ο Λιγνάδης αυτοχαρακτηρίστηκε ως “ο βασιλιάς της σκηνής”, ενώ υποστηρίζει ότι τον κάλεσε την επόμενη Τετάρτη το μεσημέρι και πάλι στο σπίτι του.

Βιασμός

Στην συγκλονιστική εξιστόρηση του περιστατικού ο μηνυτής αναφέρει ότι ο ηθοποιός, στη νέα συνάντηση, του προσέφερε ουίσκι και χασίς με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν ξύπνησε αναφέρει πως διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά όχι μόνο από τον ηθοποιό αλλά και από ερωτικό βοήθημα! Ακολούθησε, όπως αφηγείται έντονο επεισόδιο, με τον Λιγνάδη να τον απειλεί ότι εάν τολμήσει να φωνάξει την αστυνομία τότε εκείνος θα ισχυριστεί ότι αποπειράθηκε να τον ληστέψει και ότι θα τον κλείσει φυλακή!

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη, νέα μήνυση, θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια της η 19η τακτική ανακρίτρια. Την ίδια στιγμή όπως έχει αποκαλύψει το dikastikoreportaz.gr στην δικαστική λειτουργό αναμένεται να προσέλθουν να καταθέσουν δυο ακόμη θύματα, τα οποία φέρονται να βιάστηκαν το 2015, αλλά και 8 συνολικά μάρτυρες.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις