Το… χάλι των Χούρι, τα ντοκουμέντα και το «βρώμικο ’89»

Χούρι

Τον ιστορικό του μέλλοντος, αναμφίβολα, θα απασχολήσει η δεύτερη (και τελευταία) κατάθεση του οικονομολόγου Κυριάκου Τόμπρα, μάρτυρα-κλειδί στο Καλογρίτσας-Gate με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά και την οικογένεια Χούρι.

Των ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ – ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ
Ολόκληρη η (δεύτερη) κατάθεση του µάρτυρα-κλειδί Κυριάκου Τόµπρα στην Προανακριτική

Μαθήματα πολιτικής ιστορίας με ιστορικές αναφορές για τον ρόλο του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα ακόμη και στο «βρώμικο ’89», συγκεκριμένες αναφορές επιχειρηματικής διαπλοκής, αλλά και ντοκουμέντα για το πώς επιχειρήθηκε να στηθεί με τις ευλογίες του Μεγάρου Μαξίμου το SYRIZA CHANNEL αλά Αλ Τζαζίρα περιέχονται στην πολυσέλιδη (αριθμεί 380 σελίδες) κατάθεση Τόμπρα, τα σημαντικότερα κομμάτια της οποίας αποκαλύπτει και σήμερα, αυτούσια, η «Μπαμ στο Ρεπορτάζ».

Eικονικότητα

Κατά τη δεύτερη ημέρα της εξέτασής του από τα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής, ο Κυριάκος Τόμπρας επέμεινε στην εικονικότητα της σύμβασης μεταξύ των μεγιστάνων Χούρι και του Καλογρίτσα προκειμένου να εκταμιευθούν τα 3.000.000 ευρώ και να καταφέρει η εταιρεία του υιού του εργολάβου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, ο οποίος εντέλει ακυρώθηκε με απόφαση του ΣτΕ.

Μάλιστα, ο μάρτυρας κατέθεσε email τα οποία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Καταθέτει ο Τόμπρας: «Το πρώτο email, έτσι για να ξέρετε, για να καταλάβετε κατά πόσον η σύμβαση ήταν εικονική, είναι το διαβιβαστικό με το οποίο μου στέλνει ο κ. Λιανός, που θα έρθει εδώ να καταθέσει μάρτυρας από τη CCC, το αντίγραφο του swift που έγινε από το Άμπου Ντάμπι… Το διαβιβαστικό λοιπόν που υποτίθεται ότι είναι για σύμβαση εργολαβίας με τον ‘’Τοξότη’’ στο τέλος -θα το πάρετε- μου λέει ‘’please find attached copy etc swift message’’ και στο τέλος λέει ‘’Good luck with Attica Bank tomorrow’’. ∆ηλαδή κάποιος που κάνει με τον ‘’Τοξότη’’ μια σύμβαση υπεργολαβίας γιατί έχει τόση πρεμούρα αύριο το πρωί να υπάρχει good luck στην Attica Bank; Τι παιζόταν στην Attica Bank τη ∆ευτέρα το πρωί και έπρεπε να υπάρχει good luck; Παιζόταν ότι έπρεπε σε τρεις ώρες να γίνει αυτό που έπρεπε να γίνει σε τρεις ημέρες. Έτσι λοιπόν ο κ. Λιανός μού εύχεται ‘’good luck’’. Αυτό είναι το email υπ’ αριθμόν 1. Το email υπ’ αριθμόν 2 είναι που μου στέλνει για το παράρτημα που κάναμε στη σύμβαση υπεργολαβίας. ∆ηλαδή η σύμβαση υπεργολαβίας θυμάστε έχει γίνει με μια εταιρεία Al Ghanti, αλλά μετά την πληρωμή των χρημάτων στην ‘’Τοξότης’’ την κάνει μια άλλη εταιρεία θυγατρική της Al Ghanti και της CCC.

Γι’ αυτό λοιπόν το παράρτημα, το λεγόμενο amendment της σύμβασης, μου στέλνει ο κ. Λιανός ένα email μαζί και μου λέει: ‘’Σου στέλνω και το amendment στη σύμβαση’’… Πάμε όμως τώρα στο email υπ’ αριθμόν 3, το οποίο έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου, δηλαδή ∆ευτέρα, την ημέρα που έληγε η προθεσμία για τον διαγωνισμό, 16:46 το απόγευμα, όταν έχει πάει η εγγυητική, όταν έχει ξεκινήσει το πανηγύρι εκπρόθεσμη ή μη εκπρόθεσμη και ούτω καθεξής. Επειδή λοιπόν στη CCC ανησυχούσαν, εγώ στέλνω ένα email στον Λιανό με το τελευταίο δημοσίευμα της ώρας από το Documento κιόλας συγκεκριμένα -το δημοσίευμα είναι 15:40- που λέει αυτό που στέλνω εγώ στον Λιανό που έστειλε τα λεφτά για υπεργολαβία, το email που του στέλνω λέει: Οριστικό. Οι οκτώ καναλάρχες πλήρωσαν το παράβολο των τριών εκατομμυρίων. Θρίλερ με τον Καλογρίτσα.

Εγώ λοιπόν 4 η ώρα το απόγευμα στέλνω ένα email στον κ. Λιανό ‘’Θρίλερ με τον Καλογρίτσα’’ για την εγγυητική της άδειας των καναλιών. Όμως ο κ. Λιανός μάς είχε δώσει λεφτά για υπεργολαβία και τον ένοιαζε ας πούμε αν θα έχουμε θρίλερ εμείς με τις άδειες, με τις εγγυητικές και όλα αυτά…».

Αποκαλύψεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως και όσα αποκάλυψε ο μάρτυρας σχετικά με τις σχέσεις Καλογρίτσα – Χούρι μετά το «φιάσκο» του εγχειρήματος να στηθεί το κανάλι που θα απηχούσε πλήρως τις απόψεις της πρώην κυβέρνησης. Στην προσπάθειά τους οι ηγήτορες της CCC να «σβήσουν» τη χασούρα των 3.000.000 ευρώ που στο μεταξύ -σύμφωνα με τον Τόμπρα- δόθηκαν στο Documento και λίγο προτού προσφύγουν στο ∆ιαιτητικό ∆ικαστήριο της Ελβετίας, πραγματοποίησαν με τον εργολάβο συνάντηση στην έπαυλη της Πολιτείας. Καταθέτει ο μάρτυρας: «…Μετά από τρεις ώρες κουβέντα καταλήγουμε στις 6/5/2018 σε μία συμφωνία, την οποία συμφωνία την έγραψα εγώ με τα χέρια μου, γιατί δεν ήθελε κανένας να βάλει υπογραφή, πάλι στο προφορικό ήθελαν…

Τα έγραψα και το υπογράψανε και φρόντισα να βγάλω και μια φωτογραφία από το χαρτί που υπογράψαμε, την οποία φωτογραφία την έβγαλα εξ αποστάσεως στο τραπεζάκι του κυρίου Χούρι με το χαλάκι του κυρίου Χούρι από κάτω. Άρα δεν μπορεί να πει ότι η φωτογραφία δεν είναι στο σπίτι του και το χαλί και το τραπέζι δικό του είναι… Συμφωνούνε, λοιπόν, για να μπορέσει ο Καλογρίτσας να εκτελέσει αυτά τα 3 εκατομμύρια το εξής: Η εταιρεία η CCC μεταξύ των διαφόρων φιλικών ή και ελεγχόμενων τραπεζών και επενδυτικών τραπεζών που έχει στον πλανήτη έχει και μία επενδυτική τράπεζα στο Κουβέιτ, εισηγμένη μάλιστα στο Χρηματιστήριο του Κουβέιτ, η οποία λέγεται Markaz. Λέει, λοιπόν, ο κ. Χούρι στον κύριο Καλογρίτσα ότι: Επειδή ο Αντιπρόεδρος της Markaz στο Κουβέιτ είναι πολύ φίλος μου και είναι ταυτόχρονα και ο Αντιπρόσωπος της CCC στο Κουβέιτ ξέρει από κατασκευές και μπορώ να σου φέρω την επενδυτική τράπεζα Markaz να μπει στρατηγικός επενδυτής στον ‘’Τοξότη’’, να πας σε μια διαδικασία αναδιάρθρωσης δανείων με την Attica Bank, να μείνουν μέσα για δύο έως πέντε χρόνια όσο χρειαστεί για να γίνει αυτή η δουλειά, να πληρωθούν για τη δουλειά που θα κάνουν, να μπορέσεις να εκτελέσεις εσύ τα έργα σου, ό,τι περισσέψει από το κέρδος που θα προκύψει από αυτήν τη συνεργασία… Ό,τι λοιπόν βγει ως κέρδος από αυτήν τη δουλειά θα μοιραστούν 50/50 μεταξύ του Καλογρίτσα και της Markaz και εγώ ο Σάμερ Χούρι, επειδή θα σου κάνω αυτήν τη δουλειά και θα σου φέρω αυτήν τη δουλειά -προσέξτε τι σας λέω- από τα λεφτά που θα δώσει η Attica Bank ως αναχρηματοδότηση των δανείων σου θα πάρω 3.000.000 ευρώ ως αμοιβή για το deal αυτό που σου έκανα. Αυτά, λοιπόν, έχουν υπογραφεί χειρόγραφα, πρόχειρα στο χαρτί που σας δίνω εδώ, όπου κάποια γράμματα μπορεί να μην τα καταλαβαίνετε τι είναι… Ο γραμματέας, λοιπόν, του κ. Χούρι την επόμενη μέρα το πρωί μου στέλνει ένα email… Γιατί εγώ του λέω, ‘’ωραία, καλά τα είπαμε εμείς αυτά, καλά τα συμφωνήσαμε εμείς, αλλά πρέπει να το συμφωνήσει και η Attica Bank, γιατί όλο αυτό το παιχνίδι προϋποθέτει ότι η Attica Bank θα το δεχθεί’’. Μου στέλνει, λοιπόν, ένα email στις 7/5/2018, το οποίο μου λέει, στο οποίο μου έχει όλο το company profile της Markaz, ποια είναι η Markaz, για να το πάω στην Attica Bank να αρχίσουμε να συζητάμε… Αφού, λοιπόν, γίνονται συζητήσεις και με την Τράπεζα Αττικής, όπου πήγα εγώ προσωπικά στην Attica Bank και είδα τον Τσακιράκη, είδα τον Ρουμελιώτη, είδα συγκεκριμένους ανθρώπους, καταλήξαμε σε ένα LOI, σε ένα ‘’letter of intent’’, of interest, που έπρεπε να στείλει η Markaz προς την Attica Bank, στο οποίο αυτό LOI να εξηγεί τι ακριβώς θέλει να κάνει, πώς ακριβώς θέλει να το κάνει και να ζητάει ένα ραντεβού με την Attica Bank, προκειμένου να έρθουν οι εκπρόσωποί της και να πάμε μαζί με τους εκπροσώπους της μεριάς Καλογρίτσα να συζητήσουμε.

Η συμφωνία

Έτσι, λοιπόν, εδώ έχω το email με το οποίο ο ίδιος ο κ. Σάμερ Χούρι – αυτό είναι το μόνο email που υπάρχει Σάμερ Χούρι… Σάμερ Χούρι υπάρχει ένα και μοναδικό email. Και το email του κ. Σάμερ Χούρι είναι αυτό που μου διαβιβάζει και εμένα το ‘’letter of intent’’ της Markaz, που πήγε απευθείας στην Attica Bank. Και, μάλιστα, μου διαβιβάζει και το συνοδευτικό μήνυμα που λέει στον κ. Τσακιράκη. Λέει: ‘’Dear Mr. Tsakirakis Attica Bank and Mr. Kalogritsas we are pleased…’’ κ.λπ.

Εδώ, λοιπόν, από πίσω υπάρχει και όλο το ‘’letter of intent’’ της Markaz σε πρωτότυπο έγγραφο, σε επιστολόχαρτο, με υπογραφές, με αυτά, με ιστορίες κ.λπ… Έτσι, λοιπόν, η συμφωνία που κάναμε προφορικά και που στείλαμε στην Attica Bank με βάση και το ‘’letter of intent’’ της Markaz, επαναδιατυπώθηκε σε ένα νέο έγγραφο -σας το έχω φέρει εδώ- το οποίο το έχω συντάξει εγώ προσωπικά. Εγώ, δηλαδή, έχω κάτσει και έχω ξαναγράψει όλη τη συμφωνία με βάση αυτά που είπαμε στο σπίτι και με βάση αυτά που συμφωνήσαμε στην Attica Bank, όπου μεταξύ άλλων θα διαβάσετε ότι είναι απαίτηση να εξαφανιστεί η πλευρά Καλογρίτσα -είναι μέσα, δηλαδή, γραμμένο στις υποχρεώσεις των δύο μερών- και θα πάτε στο σημείο 9, που σας το έχω και με κίτρινο για να σας διευκολύνω, που λέει ότι: ‘’Ο Τοξότης shall pay υποχρεούται να πληρώσει στον κ. Σάμερ Χούρι…’’ -είναι με κωδικό το ‘’Σάμερ Χούρι’’, SKH- ‘’…το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ ως introduction fee…’’ -introduction fee, ούτε χρέος, ούτε εργολαβίες, ούτε λεφτά, introduction fee, είναι ξεκάθαρο αυτό που γράφεται- ‘’…από τα χρήματα του κεφαλαίου κινήσεως του νέου credit facility της Attica Bank προς τον Τοξότη’’… Μόλις, λοιπόν, φτιάχνεται αυτό το συμφωνητικό και πρέπει να βρεθούμε να το υπογράψουμε -προσέξτε με τι σας λέω- για να προχωρήσει και η δουλειά με τη Markaz, ο κ. Χούρι δεν έρχεται στην Ελλάδα να υπογράψουμε, δεν μπορούμε να τον βρούμε, δεν, δεν, δεν, και μαθαίνουμε μια μέρα ότι η CCC προσέφυγε στο ∆ιαιτητικό ∆ικαστήριο της Ελβετίας. ∆ηλαδή, αυτό το συμφωνητικό, που είναι σχέδιο, δεν έχει υπογραφεί ποτέ. Έχει υπογραφεί, όμως, το αρχικό -γι’ αυτό σας το έφερα- στο χαλάκι. Γι’ αυτό σας το έφερα.

Από εκεί και πέρα, λοιπόν, η CCC πηγαίνει στο ∆ιαιτητικό ∆ικαστήριο της Ελβετίας. Εκεί σταματάνε οι επικοινωνίες μεταξύ των δύο μερών και αρχίζει ο πόλεμος».

«Συναλλαγή»

Ο Κυριάκος Τόμπρας αναφέρθηκε και σε «συναλλαγή» της CCC με την τότε κυβέρνηση προσπαθώντας να εξηγήσει το παρασκήνιο της απόφασης των Χούρι να εμπλακούν με τον Καλογρίτσα και τα ελληνικά media: «Ερχόμαστε, λοιπόν, το 2015 και η CCC από τον ΣΥΡΙΖΑ-friendly έχει μία απαίτηση. Λέει: ‘’Αποκαταστήστε μου αυτήν την αδικία. Κάντε’’, δηλαδή, ‘’και για εμένα, για τις εμπορικές του ν.89 να ισχύει στην Ελλάδα ό,τι ίσχυε πριν και ό,τι ισχύει σήμερα για τις ναυτιλιακές. Γιατί να υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ ναυτιλιακής-εμπορικής;’’. Αυτή, λοιπόν, ήταν η μοναδική απαίτηση της CCC από την τότε κυβέρνηση. Γι’ αυτό, λοιπόν, σας είπα ότι η CCC μίλαγε με το Μαξίμου και η μόνη πολιτική απαίτηση της CCC από το Μαξίμου ήταν να της περάσουν αυτήν τη ρημάδα την τροπολογία που την είχαν γραμμένη και την αιτιολογική έκθεση και παρακαλάγανε την κυβέρνηση να τους την περάσει (σ.σ. τελικά την πέρασαν λίγο πριν τις ευρωεκλογές και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2019).

Γίνονται, λοιπόν, τα γεγονότα που αρχίζει ο πόλεμος λάσπης στη μεριά Καλογρίτσα, μετά την εγγυητική των 3 εκατομμυρίων. Αστήρικτος ο Καλογρίτσας από την κυβέρνηση. Αρχίζει και προβληματίζεται η CCC. Λέει, ‘’μα εμείς πήγαμε με τον Καλογρίτσα γιατί ο Καλογρίτσας υποτίθεται είναι ο άνθρωπος της κυβέρνησης, αυτό μας είπε’’. ∆εν υπάρχει στήριξη στον Καλογρίτσα. Περνάνε οι μέρες μέχρι να έρθει η πρώτη δόση, η λάσπη εντείνεται, καμία στήριξη στον Καλογρίτσα. Και εν τω μεταξύ ενώ η CCC περιμένει να της περάσουν την τροπολογία -σου λέει ‘’έβαλα 3 εκατομμύρια, δεν θα μου περάσετε την τροπολογία;’’- δεν της περνάνε ούτε την τροπολογία. Εκεί λοιπόν αποφασίζει η CCC να υπαναχωρήσει γιατί σου λέει, ‘’κύριοι, εδώ με κοροϊδεύετε. Με βάλατε και έδωσα 3 εκατομμύρια στον Καλογρίτσα, μπήκα στη διαδικασία του καναλιού, σας έκανα ό,τι ζητάτε’’». Και εν συνεχεία προσθέτει: «Έτσι υπαναχώρησε η CCC. Η CCC υπαναχώρησε γιατί δεν είδε ούτε κυβερνητική στήριξη στο εγχείρημα ούτε κυβερνητική στήριξη στον Καλογρίτσα, αλλά δεν της έκαναν και τη χάρη με την τροπολογία…».

«Αχθοφοράκιας»

Επιπλέον, ο μάρτυρας απέδωσε στον Καλογρίτσα τον τίτλο του «αχθοφοράκια» του Μαξίμου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας έχω πει, το έχω πει και δημόσια, το έχω πει κι εδώ, ξαναλέω και σήμερα ότι ο Καλογρίτσας το συγκεκριμένο διάστημα όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν το πρώτο πράγμα που έλεγε ήταν ότι ασχολείται με το θέμα του καναλιού εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, για λογαριασμό της κυβέρνησης. Ως μπροστινός της κυβέρνησης. Κι εγώ μάλιστα προχθές για να δώσω και μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό σας είπα ‘’κανονικός αχθοφοράκιας της κυβέρνησης’’. Έτσι συστηνόταν. Όχι μόνο σε μένα. Σε όλον τον κόσμο’’». Και στη συνέχεια γίνεται ακόμα πιο αποκαλυπτικός: «Υπαγορευμένη ατζέντα από την κυβέρνηση. Αυτό έλεγε. Ότι ‘’στα ραντεβού με στέλνει η κυβέρνηση’’, ότι ‘’τα ραντεβού μου τα κανονίζει η κυβέρνηση’’ και ‘’με ατζέντα της κυβέρνησης εγώ λέω ότι αυτοί θα βάλουν τα λεφτά κι εγώ θα έχω το 51%. Γιατί το 51% δεν είμαι εγώ. Είναι η κυβέρνηση. Είναι τα παιδιά’’. Τα παιδιά, έλεγε, όχι η κυβέρνηση».

Ο ρόλος Καλογρίτσα και οι συνωμοσίες

ΧούριΕντυπωσιακό είναι ότι κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του ο Κυριάκος Τόμπρας αναφέρθηκε (όταν δέχθηκε ερωτήσεις από τον Νίκο Καραθανασόπουλο του ΚΚΕ) και στον ρόλο που φέρεται να διαδραμάτισε ο Χρήστος Καλογρίτσας στο «βρώμικο ’89». Κατέθεσε επί λέξει: «Εγώ τον Καλογρίτσα, αν ερχόταν κάποιος το 1989 και το 1990 και μου έλεγε θα κάνεις δουλειά με τον Καλογρίτσα, θα έλεγα ότι η μόνη δουλειά που μπορώ να κάνω με τον Καλογρίτσα είναι να ανοίξω έναν λάκκο και να τον θάψω μέσα. Αυτήν τη δουλειά θα μπορούσα να κάνω εγώ με τον Καλογρίτσα το 1989, γιατί ο Καλογρίτσας το 1989 ήταν ο αρχηγός της συνωμοσίας που έκλεισε τον θείο μου στη φυλακή για δεύτερη φορά. Μία το 1965 και μία το 1989. Και τη δεύτερη φορά ο αρχηγός… Τον Φάνη τον Τόμπρα του ΟΤΕ. Τη δεύτερη φορά, λοιπόν, ο αρχηγός αυτής της ιστορίας, ο διοργανωτής του ‘’βρώμικου ’89’’, αυτός που έβαλε την Αριστερά με τη Δεξιά να στήσουν τα ειδικά δικαστήρια τότε, ήταν ο Καλογρίτσας. Δεν το ξέρετε αυτό εσείς, κύριε Καραθανασόπουλε; Δεν ξέρετε ότι στο σπίτι…

• Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Αφήστε τι ξέρω εγώ.
• Κ. ΤΟΜΠΡΑΣ (μάρτυς): Άσε να τα πω τώρα, γιατί αφού τα θες, θα τα ακούσεις… Δεν ξέρετε ότι στο σπίτι του Καλογρίτσα κλείστηκε το deal Φλωράκη και Κύρκου; Δεν ξέρετε ότι ο Σεραφείμ, ο τότε Μητροπολίτης, που ήταν συγγενής του Καλογρίτσα, με τον Φλωράκη βρίσκονταν μυστικά στο σπίτι του Καλογρίτσα;
Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Εσείς πώς τα ξέρετε όλα αυτά;
Κ. ΤΟΜΠΡΑΣ: Από τον θείο μου, κύριε…
Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο θείος σας πώς τα ήξερε;
Κ. ΤΟΜΠΡΑΣ: Άκουγε… Ο Καλογρίτσας, λοιπόν, γιατί σας λέω συγκεκριμένα πράγματα… Ξέρετε ποιοι ήταν μαζεμένοι στο σπίτι του το ’88 για να φτιάξουν το ‘’βρώμικο ’89’’ με εντολή Μητσοτάκη πατέρα -έτσι σας το λέω και αυτό- και αφού είχε στηθεί και η πρώτη; Τη θυμάστε την πρώτη… της οποίας το χαρτί ξέρετε ποιος το πλήρωνε. Το ρωσικό ΚΚΕ. Το ξέρετε αυτό… Πάμε, λοιπόν, τα ονόματα. Μίκης Θεοδωράκης, Φαράκος, Καζάκος, Καρέζη, Φλωράκης, Κύρκος, Αρσένης Γεράσιμος, που μετά ήθελε να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, το ’89 ήθελε να βάλει τον Ανδρέα φυλακή, Κωνσταντόπουλος, Κουβέλης, Καλούδης, Ανδρουλάκης, ο Μίμης, που μετά πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ, το ’89 ήθελε να βάλει φυλακή τον Ανδρέα, Λαφαζάνης, Γιάνναρος, Δρεττάκης, Χάρρυ Κλυνν. Όλοι αυτοί, λοιπόν, ήταν στο σπίτι του Καλογρίτσα.

Ξέρετε τι συνωμοσίες έχουν φτιαχτεί μέσα στο σπίτι του Καλογρίτσα ή νομίζετε ότι ο Καλογρίτσας είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται με την πολιτική ζωή της χώρας;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την Πέμπτη στην Προανακριτική κατέθεσε ο Χρήστος Νικολάου, στενός συνεργάτης του Καλογρίτσα, ενώ ο εργολάβος αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη 5 Μαΐου και την Παρασκευή 7 Μαΐου.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις