Τhe Voice – Μυρτάλη Νομικού: Νέα δικαστική διαμάχη με τον εφοπλιστή πατέρα της για τη διατροφή

Μυρτάλη Νομικού The voice

Η Μυρτάλη Νομικού, η οποία πρωταγωνιστεί στο μουσικό show The Voice, έχει καταθέσει από τις 25 Ιουλίου του 2018 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να της επιδικασθεί διατροφή.
Νέο κεφάλαιο στην δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον εφοπλιστή Λουκά Νομικό και στις κόρες του Μυρτάλη και Νικολέτα.

Αυτή τη φορά έχει να κάνει με την αίτηση ανακοπής στη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο εφοπλιστής την 1η Δεκεμβρίου του 2020 κατά της κόρης του Μυρτάλης Νομικού και αναμένεται να συζητηθεί στις 28 Ιανουαρίου του 2021 στο Πρωτοδικείο Πειραιά.

Η Μυρτάλη Νομικού, η οποία πρωταγωνιστεί στο μουσικό show The Voice και μάλιστα πέρασε και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, έχει καταθέσει από τις 25 Ιουλίου του 2018 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να της επιδικασθεί διατροφή. Μάλιστα όπως αναφέρεται στην αίτηση ανακοπής του εφοπλιστή, η κόρη του με αγωγή προς τον πατέρα της ζητά να της επιδικαστεί διατροφή για δυο χρόνια από τις 25 Ιανουαρίου 2019 έως και την 25η Ιανουαρίου 2021 και το ποσό των 3866 ευρώ μηνιαίως.

H εξήγηση του εφοπλιστή Νομικού

Όπως αναφέρει ο εφοπλιστής μετά την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων η διατροφή δινόταν κανονικά επειδή η Μυρτάλη αδυνατούσε να εργαστεί λόγω σπουδών στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ωστόσο, εκείνη αντι να σπουδάζει βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα συμμετέχει στο μουσικό διαγωνισμό The Voice.

«Μόλις πληροφορήθηκα τα ανωτέρω γεγονότα, τα οποία αποτελούν και λόγο ανακλήσεως της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων άσκησα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά την από 1.10.2020 αίτηση ανακλήσεως της υπ’αριθμόν 1849/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά. Η ανωτέρω ανακοπή προσδιορίστηκε να συζητηθεί κατά τη δικάσιμο της 10.11.2020 πλην όμως η συζήτηση ματαιώθηκε λόγω αναστολής της λειτουργίας των Δικαστηρίων εξαιτίας της πανδημίας covid-19.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες στον ΧΥΤΑ ΄Ανω Λιοσίων: Ο «πόλεμος του χαλκού»…


Πλην όμως η θυγατέρα μου, συνεχίζοντας την όλως καταχρηστική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό μου, αν και γνωρίζει ότι δε δικαιούται να εισπράττει διατροφή.

Κι αυτό γιατί έπαυσε η αιτία για την οποία επιδικάσθηκε, εκμεταλλευόμενη τη μη έκδοση οριστικής αποφάσεως επί της τακτικής αγωγής αξιώνει να συνεχίσω να καταβάλλω μηνιαία διατροφή ύψους 3.866 ευρώ» αναφέρει ο εφοπλιστής. Ο ίδιος συμπληρώνει ότι η κόρη του την 6η Νοεμβρίου του 2020 του κοινοποίησε την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά στα ασφαλιστικά μέτρα που του είχε κάνει το 2018 . Ζητά πλέον να της καταβάλλει το ποσό των 11.598 ευρώ που αφορά στις διατροφές των μηνών Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου του 2020, ενώ ζητά να τις καταβληθούν και μελλοντικές διατροφές.

Στα δικαστήρια και με την άλλη του κόρη Νικολέτα Νομικού

Έτσι ο κ. Νομικός προχώρησε σε αίτηση ανακοπής η οποία θα συζητηθεί στα τέλη του Ιανουαρίου 2021. Να υπενθυμίσουμε ότι και η άλλη του κόρη, η Νικολέτα, έχει κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα της ζητώντας του διατροφή.

Πηγή: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ: Οι αλλαγές στην νομοθεσία “περί όπλων” μετά την έκδοση του νόμου 4678/2020

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις