«Θα σε πατήσω με το αυτοκίνητο και θα σε στείλω στον τάφο!» – Καμπάνα σε 54χρονο που απειλούσε τη γυναίκα του

Σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ερήμην 54χρονος στο Βόλο που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απειλή. Ο κατηγορούμενος ζει με τη σύζυγό του και έχουν ένα ανήλικο παιδί και η 56χρονη σύζυγός του κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι είναι ανεξάρτητη οικονομικά γιατί εργάζεται, δεν έχει καμία εξάρτηση από τον άνδρα, αλλά δεν τον χωρίζει γιατί έχουν ένα ανήλικο παιδί.

Ο 56χρονος κατηγορείται ότι στις 12 Απριλίου 2020, στη διάρκεια καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους, είπε στη γυναίκα ότι θα τη σκοτώσει, έχει τρόπο να τη διώξει από τη δουλειά της αν μιλήσει στην Αστυνομία, ενώ την απείλησε ότι θα τη στείλει στον τάφο, δεν τον ενδιαφέρει αν θα ζήσει και αν τη βρει έξω από το σπίτι, θα την πατήσει με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε, ο κατηγορούμενος να καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών και τελικά αποφασίστηκε να καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις