Συγκλονίζει η μαρτυρία του Χρίστου Χ. για τον Δημήτρη Λιγνάδη: “Όρμησε να με βιάσει – Σκόρπιζε το κακό”(βίντεο)

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Χρίστου Χ. για την απόπειρα βιασμού και αποπλάνησης του από τον Δημήτρη Λιγνάδη, σε ηλικία 15 ετών. Ο ίδιος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο  των νέων μαρτύρων οι οποίοι αναμένεται να κληθούν τις επόμενες ημέρες για κατάθεση από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Σε μια συνέντευξη “ποταμό” που έδωσε στο ereportaz.gr και στον Νίκο Νικολετάκη ,o Χρίστος Χ. περιγράφει μεταξύ άλλων τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε  σε ένα δωμάτιο “παρακμιακού ξενοδοχείου” στο οποίο τον παρέσυρε ,όπως καταγγέλλει ,ο προσωρινά κρατούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός. Ο ίδιος αναφέρεται στη μέθοδο που μεταχειριζόταν ο Λιγνάδης για να προσεγγίζει ανήλικους.  Ο Χρίστος Χ. αντιμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα επί χρόνια με αποκορύφωμα μία απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε αργότερα. Στη συνέντευξη του χαρακτηρίζει τον θεατράνθρωπο “έναν επικίνδυνο άνθρωπο ,ο οποίος σκόρπιζε το κακό” .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Π.Φ. για βιασμό από τον Λιγνάδη – Τι λέει η δικηγόρος των θυμάτων(βίντεο)

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: “Βρώμικο στήσιμο – αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία” (βίντεο)

 


Ο νέος μάρτυρας κατακεραυνώνει τον Λιγνάδη: «Αντί έστω και στην έσχατη στιγμή του να παραδεχτεί το λάθος του μιλάει για μέτριους ηθοποιούς και άλλες τέτοιες εκφράσεις. Με μπλόκαρε πάρα πολύ. Τη σεξουαλικότητα μου , τον εαυτό μου. Τον είχαν διώξει από όλες τις σχολές, όπως είδαμε στη ”ΜΠΑΜ”, είχε μέχρι και άδειες παραμονής αλλοδαπών. Πόσα πράγματα δεν ξέρουμε ακόμα…».

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις