Σεπόλια: Το βίντεο-ντοκουμέντο με την απόπειρα πνιγμού της 4χρονης από τη μητέρα της!

Σεπόλια

Σοκ και δέος προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο αποκαλύπτει την απόπειρα πνιγμού ενός τετράχρονου κοριτσιού από την ίδια της τη μητέρα στα Σεπόλια. Το βιντεοληπτικό υλικό το οποίο εξασφάλισε και αποκαλύπτει (με προστασία των χαρακτηριστικών των πρωταγωνιστών) το eReportaz προκαλεί αποτροπιασμό. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα η μητέρα της τετράχρονης να την πιέζει ασφυκτικά στον λαιμό για αρκετά δευτερόλεπτα με το μικρό κορίτσι να ουρλιάζει σπαρακτικά. Τις φωνές ακούει και το 6χρονο παιδί της οικογένειας που ήταν παρών κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου μέρους του επεισοδίου.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο βίντεο έχει προσκομισθεί και από τον πρώην σύντροφο της συγκεκριμένης γυναίκας (συγκατοικούσε μαζί της μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020) τετράχρονης στις εισαγγελικές Αρχές μαζί με μια έγγραφη καταγγελία η οποία εξιστορούσε τις κακοποιητικές τάσεις της μητέρας.

«Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4 που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της», αναφέρει στην………………………

Διαβάστε τη συνέχεια στο eREPORTAZ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις