Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα γίνει αίτημα αποφυλάκισης», επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της

δικηγόρος

«Θα γίνει αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθων Παπαδόπουλος, έκανε δηλώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ζητώντας να γίνει σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας της κατηγορουμένης. Όπως σημείωσε δίνει απαντήσεις κατόπιν εντολής της κατηγορουμένης. «Την πρωτοβουλία της έρευνας από πλευράς μας, θα την διατηρήσουν οι εισαγγελικές αρχές», δήλωσε στα ΜΜΕ ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης σχολιάζοντας τα όσα έγιναν γνωστά για της ψηφιακές αναζητήσεις της πελάτισσάς του και την κεταμίνη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι δικαιώνεται ο ισχυρισμός της ότι για πρώτη φορά έκανε έρευνα για την κεταμίνη στις 30 Μαρτίου 2022, σε χρόνο μεταγενέστερο από τότε που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ η σχετική είδηση.

«Δημοσιεύθηκε ότι αλλάζει την απόφασή της για αίτηση αποφυλάκισης, κάτι που δεν ισχύει. Είναι δικαίωμά της και εμείς θα το προχωρήσουμε», υπογράμμισε.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις