Γλυκά Νερά: Από κατηγορούμενος, δικηγόρος του εαυτού του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Αποκαλυπτική μαρτυρία (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την απολογία του 33χρονου στο δικαστήριο.
Ο κ. Παπαϊωαννίδης αναφέρθηκε στην στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και για την προσπάθεια να αποδειχθεί ότι η δολοφονία της Καρολάιν, ήταν εν βρασμώ και όχι εκ προμελέτης.

«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να κάνει ερωτήσεις, έχουμε μία πράξη ομολογημένης δολοφονίας. Από τα ίδια γεγονότα, αναδείχθηκε ένα στοιχείο: 7 λεπτά πριν την ομολογημένη πράξη, υπήρχαν παλμοί και 17 βήματα από το θύμα, το οποίο αποδεικνύει ότι δεν κοιμόταν η Καρολάιν», ανέφερε αρχικά.

«Στις 3.51π.μ έγιναν τα βήματα. Η διαδικασία έχει πολλά να δώσει ακόμη, υπάρχει πληθώρα στοιχείων που θα αναδειχθούν στο δικαστήριο. Δεν υποτιμώ την κατάσταση ή το θύμα, αλλά πρέπει να δούμε τις συνθήκες της ομολογημένης πράξης», πρόσθεσε.

«Τα γεγονότα μετά την τέλεση της πράξης, δείχνουν τον χαρακτήρα. Ωστόσο, στο δικαστήριο, εξετάζονται τα στοιχεία έως και τον θάνατο της Καρολάιν», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Γλυκά Νερά: Αποκαλυπτική μαρτυρία γειτόνισσας της μητέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε αποκλειστικά γειτόνισσα της μητέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
«Η Σουζάνα, η μητέρα της Καρολάιν, δε θέλει να μιλάει για τη δίκη, προσπαθεί να την ξεχάσει. Έχουμε μια αγωνία μην τυχόν ο κατηγορούμενος “τουμπάρει” τους δικαστές. Όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου η δικαίωση δεν έρχεται για εκείνη που έχει πεθάνει», σημείωσε η γειτόνισσα της μητέρας της Καρολάιν.

«Οι γονείς προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το παιδί που μεγαλώνει. Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο και για τους γονείς του Αναγνωστόπουλου», συνέχισε.

Η ίδια, μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει από τους γονείς της Καρολάιν να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας.

«Όταν ήταν στην Αθήνα η Σουζάνα, ο Μπάμπης της είχε πει να καλύψει τα έξοδα της κηδείας και της είχε ζητήσει 2.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τους περιορισμούς που είχε η αδικοχαμένη κοπέλα στην καθημερινότητά της λόγω τους συζύγου της, η ίδια αποκάλυψε ότι «Στην πανδημία, ενώ μπορούσε η κοπέλα να έρθει στην Αλόννησο, ο Μπάμπης δεν την άφηνε. Τη σκότωσε πριν προλάβει να δει τη μητέρα της. Και στη σύμβουλο ψυχικής υγείας ο κατηγορούμενος την πήγαινε. Για ποια ελευθερία μιλάμε; Απέτρεπε και τη δική του μητέρα να πάνε να δούνε το μωρό. Δεν επέτρεπε στους γονείς του να πάνε να τους δουν στα Γλυκά Νερά. Η Καρολάιν δεν ήθελε να στεναχωρήσει τη μητέρα της. Ήθελε να της τα πει από κοντά».

«Ο πατέρας της Καρολάιν δεν μπορεί να έρθει στη δίκη. Η μητέρα της αν δεν είναι επιβεβλημένο να παραστεί, δε θέλει ούτε να σκέφτεται τη δίκη. Τώρα έχει αρχίσει και εκφράζει τους φόβους της για την ποινή. Έχει μια αγωνία για την έκβαση της δίκης», κατέληξε η γειτόνισσα της μητέρας της Καρολάιν Κράουτς.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις